[SPRZEDAM] Konta YouTube wraz z e-mailem gazeta.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Konta YouTube wraz z e-mailem gazeta.pl (/Temat-SPRZEDAM-Konta-YouTube-wraz-z-e-mailem-gazeta-pl-34732) |
[SPRZEDAM] Konta YouTube wraz z e-mailem gazeta.pl - Derek - 06-04-2011 15:47 Witam, Sprzedam nowe nieużywane Konta YouTube wraz z e-mailem gazeta.pl są to bezpieczniejsze konta. Założyłem je sam nie używając żadnych botów czy programów. Konta są w 100% legalne . Dlaczego warto kupić u mnie? Warto kupić u mnie np. dlatego że konta nie pochodzą z jakiś masówek i nie powinny dostać bana a jeżeli tak się stanie wymienie je na nowe. Cena: 40gr/szt. na PP lub konto bankowe. Kontakt: gg.9922722, PW. RE: [SPRZEDAM] Konta YouTube wraz z e-mailem gazeta.pl - Por2010 - 06-04-2011 21:31 duzo chcesz , jedno konto warte 20gr max RE: [SPRZEDAM] Konta YouTube wraz z e-mailem gazeta.pl - Derek - 07-05-2011 17:40 odświeżam konta dostępne od reki!!. Możliwe negocjacje ceny |