[Struktura] Clixsense.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Struktura] Clixsense.com (/Temat-Struktura-Clixsense-com-34708) |
[Struktura] Clixsense.com - Pablo - 06-04-2011 13:00 Witam serdecznie, Chciałbym zaprosić wszystkich użytkowników serwisu Zarabiam.com do wspólnej współpracy. Na czym miałaby ona polegać? Cała idea opiera się na wspólnym budowaniu struktury w serwisie Clixsense. Krótka informacja, czym jest Clixsense. Clixsense to firma PTC, która działa na rynku już od 2007 roku i wśród swoich użytkowników cieszy się dobrą reputacją. Oto specyfikacja zarobkowa, dla konta typu STANDARD: - ilość reklam: 4-7 (w zależności od naszego szczęścia) - wartość reklamy: 0.01$ (oraz micro-ads warte $0.001) - 50% wartości kliku poleconego - brak limitu poleconych - minimum do wypłaty 10$ na Alertpay/PayPal - za każdy upgrade naszego directa otrzymujemy 2.00$ (tylko 1 poziom) Warunki, jak widać są przyzwoite. Bardzo podobne do tych znanych z Onbux/Neobux, ale nam zależy na większych zarobkach. Jak można to osiągnąć? Wystarczy, że wykonasz 3 następujące kroki: 1. Zapiszesz się do wspólnej struktury. 2. Wykupisz konto PREMIUM. 3. Będziesz aktywnie uczesniczył w programie. Dlaczego namawiam do wykupu konta PREMIUM. Bo dopiero wtedy można w pełni wykorzystać potencjał zarobkowy w Clixsense. Co zyskujesz wykupując konto PREMIUM? -100 reklam do wyklikania wartych $0.01 (czyli 1$ zarobku natychmiast) -większą liczbę dostępnych reklam (kliki premium) -za każdą reklamę dostajemy od 0.01$ do 0.05$ (+ dużo micro-reklam) -do 100% wartości kilu poleconego -brak limitu poleconych -$0.20 za każdego pozyskanego przez Ciebie poleconego (po 20 jego klikach) -10% wydatków Twojego poleconego na wykupienie reklamy (max. do 2$) -za każdego poleconego dostajemy 0.10$ poprzez 8 lvli poleconych! -8 poziomowa struktura poleconych! - tutaj drzemie siła w Clixsense! To dzięki 8-poziomowej strukturze poleconych możemy zarabiać szybciej i więcej niż w jakimkolwiek innym buksie! Sam zobacz: -jeżeli Twój polecony wykupi konto PREMIUM, Ty otrzymasz z tego tytułu 2$ -jeżli poleconyc Twojego poleconego wykupi konto PREMIUM, TY otrzymasz 1$. I tak przez 8 poziomów. Wiem, że może brzmieć to trochę niezrozumiałe, dlatego zobrazuję to Tobie na przykładzie. Zakładając, że zdobędziesz tylko dwóch directów (choć nie ma tutaj limitu) i każdy z Twoich poleconych zdobędzie kolejno dwóch swoich poleconych, to nasza struktura będzie wyglądać tak: Jednak jeszcze raz zaznaczam - aby ta struktura mogła funkcjonować w 100% każdy z jej uczestników musi kupić konto PREMIUM. Roczny koszt takiego konta to tylko 15$ (dla porównania konto Premium w Neobux/Onbux kosztuje 90$/rok). W jaki sposób funkcjonuje struktura? 1. Najpierw 2 osoby zapisują się z mojego reflinka w pierwszym poście. 2. W momencie,gdy uzyskam 2 poleconych, nastąpi zmiana reflinka na pierwszego z poleconych. Potem drugi mój polecony otrzyma dwa zapisy. 3. Następnie cykl powtarza się co 2 osoby. UWAGA! Aby móc uczestniczyć w budowie struktury proszę zostawić pod spotem swój reflink i login, pod którym zarejestrowałeś/aś się w Clixsense. A więc - DO DZIEŁA! Zapraszam serdecznie wszystkich do współpracy i rejestracji z poniższego linku (bądź banera): http://www.clixsense.com/?3239010 Pozdrawiam i czekam na chętnych do podjęcia współpracy. Pablo P.S. Ja już jakiś czas działam w takiej strukturze i otrzymałem już swoją pierwszą wypłatę: http://oi56.tinypic.com/29xb1qw.jpg |