[Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube (/Temat-Sprzedam-Poradnik-na-ekspresowe-tworzenie-kont-Youtube-34630) |
[Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Yanke$ - 05-04-2011 06:45 Witam! Mam dziś do zaoferowania poradnik mojego autorstwa do szybkiego tworzenia kont Youtube, by promować sobie filmy. Metoda polega na kluczowym wyborze nicku, hasła oraz poczty internetowej to stworzenia konta. Dzięki mojej metodzie można stworzyć 60-80 kont Youtube przez godzinę przy średnim zaangażowaniu użytkownika. Liczba weryfikacji smsowej/telefonicznej utrzymuje się na poziomie 30-35 kont. (tj. po zrobieniu 35-tego konta jest szansa na pojawienie się weryfikacji). Poradnik kosztuje symboliczne 1,99$. Uważam, że nie jest to dużo. Cena poradnika: 1,99$ Liczba stron: 3 Kontakt: PW, e-mail Zapłata: PayPal Jestem zaufanym userem, zapraszam do kupna i pozdrawiam! RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Baleron333 - 06-04-2011 13:30 Polecam, wszystko ok bezproblemowa transakcja ... RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Marczyk - 09-04-2011 18:35 Metoda nie legnie gdy zacznę robić konta na nicki typu hackproeloelo ? RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Yanke$ - 09-04-2011 19:34 Prawdopodobnie legnie, bo to raczej podejrzany nick. Ale musiałbym sprawdzić. @edit chyba że pod 'eloelo' wstawisz coś swojego typu hack4facebook to nie powinno. RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Marczyk - 09-04-2011 20:42 Jutro będę miał troszkę więcej czasu, to się z Tobą skontaktuje. Potrzebuje kilku takich kont, a moje stare metody zawodzą. RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Yanke$ - 09-04-2011 20:44 Czekam z niecierpliwością. Mogę zrobić, jeżeli chcesz RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - rasta - 10-04-2012 08:44 Aktualne? RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - kipeer - 10-04-2012 14:02 yankes jak sprzedawałem konta youtube to mi średnio 100 kont ręcznie z aktywacją konta to jakas lipna metoda [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Coristo - 21-06-2013 06:31 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |