![]() |
[Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube (/Temat-Sprzedam-Poradnik-na-ekspresowe-tworzenie-kont-Youtube-34630) |
[Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Yanke$ - 05-04-2011 06:45 Witam! Mam dziś do zaoferowania poradnik mojego autorstwa do szybkiego tworzenia kont Youtube, by promować sobie filmy. ![]() Metoda polega na kluczowym wyborze nicku, hasła oraz poczty internetowej to stworzenia konta. Dzięki mojej metodzie można stworzyć 60-80 kont Youtube przez godzinę przy średnim zaangażowaniu użytkownika. Liczba weryfikacji smsowej/telefonicznej utrzymuje się na poziomie 30-35 kont. (tj. po zrobieniu 35-tego konta jest szansa na pojawienie się weryfikacji). Poradnik kosztuje symboliczne 1,99$. Uważam, że nie jest to dużo. ![]() Cena poradnika: 1,99$ Liczba stron: 3 Kontakt: PW, e-mail Zapłata: PayPal Jestem zaufanym userem, zapraszam do kupna i pozdrawiam! RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Baleron333 - 06-04-2011 13:30 Polecam, wszystko ok bezproblemowa transakcja ... ![]() RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Marczyk - 09-04-2011 18:35 Metoda nie legnie gdy zacznę robić konta na nicki typu hackproeloelo ? RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Yanke$ - 09-04-2011 19:34 Prawdopodobnie legnie, bo to raczej podejrzany nick. ![]() @edit chyba że pod 'eloelo' wstawisz coś swojego typu hack4facebook to nie powinno. RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Marczyk - 09-04-2011 20:42 Jutro będę miał troszkę więcej czasu, to się z Tobą skontaktuje. Potrzebuje kilku takich kont, a moje stare metody zawodzą. RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Yanke$ - 09-04-2011 20:44 Czekam z niecierpliwością. Mogę zrobić, jeżeli chcesz ![]() RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - rasta - 10-04-2012 08:44 Aktualne? RE: [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - kipeer - 10-04-2012 14:02 yankes jak sprzedawałem konta youtube to mi średnio 100 kont ręcznie z aktywacją konta ![]() ![]() [Sprzedam] Poradnik na ekspresowe tworzenie kont Youtube - Coristo - 21-06-2013 06:31 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |