![]() |
Ktoś z forum zarabiam.com wlamuje sie na konta sharecash? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ktoś z forum zarabiam.com wlamuje sie na konta sharecash? (/Temat-Ktos-z-forum-zarabiam-com-wlamuje-sie-na-konta-sharecash-34597) |
Ktoś z forum zarabiam.com wlamuje sie na konta sharecash? - Kapitan statku - 04-04-2011 16:27 Mojemu kumplowi juz po raz drugi probowano skraść konto. Raz na get4file, teraz na sharecashu. Jest uzownikiem zarabiam.com - jego wyplata zostala zlecona na maila. sc [email protected] czy cos podobnego . Jeżeli złodziej to czyta to niech jest świadom że jego dane niedługim czasie wyjda na światło dzienne. RE: Ktoś z forum zarabiam.com wlamuje sie na konta sharecash? - nothing - 04-04-2011 17:16 Po 1 primo - skąd wiesz, że to ktoś z tego forum. Po 2 primo - słownik w dłonie ![]() RE: Ktoś z forum zarabiam.com wlamuje sie na konta sharecash? - n1dor - 04-04-2011 18:58 po 1. Nawet jak ukradl konto to jego dane moga wyjsc w siec, i wtedy ty zostaniesz pozwany o publikacje prywatnych danych itp. po 2. Jezeli konta sa kradzione, to znaczy ze osoba ktora ich używała ma na komputerze wirusa, albo używa pirackich programow, tak wiec i tak "hakerowi" sie nic nie stanie ![]() po 3. Hakerzy jesli to naprawde hakerzy to nie sa glupi, oraz nie da sie ich nakryc tak łatwo, skad wiesz ze bedziesz miał prawdziwe dane ? Chlopcze nie wiem po co nawet taki temat zakladasz, napisz do SC z tym problemem a nie na forum piszesz. Moja rada na dzis, zajmij sie nauka a nie zarabianiem pieniedzy. (czyt. ortografia ![]() RE: Ktoś z forum zarabiam.com wlamuje sie na konta sharecash? - Por2010 - 06-04-2011 21:05 popieram pana na górze Ktoś z forum zarabiam.com wlamuje sie na konta sharecash? - Kilol - 06-04-2011 23:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |