[Rozwiązane]Aukcje Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Aukcje Lockerz (/Temat-Rozwiazane-Aukcje-Lockerz-34537) |
[Rozwiązane]Aukcje Lockerz - Yuri1943 - 03-04-2011 11:52 Nie wiem gdzie wrzucić moją prośbę więc robię to tutaj. A więc czy ktoś mógłby wygrać dla mnie aukcję, oddam do 60% wygranej. Potrzebuje na szybko jakiegoś grosza. Pozdrawiam. RE: Aukcje Lockerz - xPietrek - 03-04-2011 11:55 Na refunda z aukcji trochę poczekasz, więc jak potrzebujesz na szybko to lepiej poszukaj innego zajęcia :] RE: Aukcje Lockerz - Yuri1943 - 03-04-2011 12:01 Kurcze no trudno będę musiał czekać do 20. A ogólnie mógłby ktoś z was wygrać mi aukcję jakąś? Takie przyszłościowe pytanie. Zawsze oddam 60% wygranej Pozdro! [Rozwiązane]Aukcje Lockerz - Kilol - 03-04-2011 12:31 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |