![]() |
hasło na foldery w noki c6 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: hasło na foldery w noki c6 (/Temat-haslo-na-foldery-w-noki-c6-34487) |
hasło na foldery w noki c6 - mateja11 - 02-04-2011 14:59 Siema ![]() Mam takie pytanie czy można założyć hasło na foldery w noki c6? tzn na np. filmiki które nagrałem, zdjęcia itp.Mam bardzo dużo ciekawych nagrań, a nie chce żeby ktoś je zobaczył ![]() ![]() Pozdro^^ RE: hasło na foldery w noki c6 - adik0070 - 18-04-2011 20:13 Mały odkop ![]() Jeżeli masz to na karcie pamięci to w menadżerze plików najedz na swoją kartę pamięci, kliknij opcje i Hasło karty pamięci, gotowe ![]() RE: hasło na foldery w noki c6 - mateja11 - 19-04-2011 15:10 wiesz założyłem te hasło ale nic. to hasło tylko zakłada na karte pamięci a nie na filmiki. ja chce żebym jak otwierał filmik to się pojawiało że trzeba hasło wprowadzić. Nie wiem czy można tak zrobić ale kto pyta ten nie błądzi ![]() ![]() |