Problem restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: Problem restock (/Temat-Problem-restock-34449) |
Problem restock - Avaso - 01-04-2011 21:54 Siemka! Dziś był restock i po prostu chciałem wejść zobaczyć czy nadal mam błąd co na shoppowym. Otóż na tamtym restocku nie mogłem w ogóle wejść na stronke przez przegladarke i LRC, tak jakbym nie miał internetu. co może być tego powodem? Tutaj screeny: A)Przeglądarka B)LRC RE: Problem restock - MotorniczyTramwaju - 01-04-2011 21:55 Najprawdopodobniej dostałeś bana na IP za zbyt częste odświeżanie PTZPlace. Musisz poczekać troszkę czasu lub skontaktować się z Lockerz w tej sprawie. RE: Problem restock - Avaso - 01-04-2011 22:02 @up raczej wątpie... po restocku stronka normalnie się włącza, bez żadnych lagów, problemów. mam je tylko podczas trwania restocku.. pozatym nie odswieżałem nigdy ptzplace poza LRC, ale za to nie ma bana i na dodatek mam zmienne ip, także resetowałem i to nie pomagało ; d |