Nagrywarka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: Nagrywarka (/Temat-Nagrywarka-34384) |
Nagrywarka - norek - 31-03-2011 19:09 Witajcie. Mam nagrywarkę DVD od LG(GH22NP20) już od ponad roku. Płyty CD, DVD-/+R nagrywa, lecz jeśli chodzi o DVD DL to wcześniej nagrywało, a teraz prawie na samym końcu wyskakuje błąd nagrywania. Już dwie płyty straciłem na tym(jedną Verbatima DVD DL-R i jedną Esperanto DVD DL+R), teraz tylko próbuje symulować nagranie. Nagrywam programem Ashampoo Burning Studio 2010. Mądre i przemyślane wypowiedzi nagrodzę reputem. To mi wyskakuje podczas nagrania RE: Nagrywarka - Porządnyfacet - 11-04-2011 21:42 Ja miałem taki sam problem. Nagrywałem nero i programem windowsa i mi się nie chciało nagrywać. Później ściągłem Alcochol 120% i mi nagrywa. Ściągnij alcochol 120% i zobacz czy ci nagra. Pozdro |