Email - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Email (/Temat-Email-3426) |
Email - Plomien - 17-03-2010 16:18 Dzisiaj wracam ze szkoły , a tutaj o 2 w nocy dostałem maila jego treść : Cytat:Dear Lockerz Member, Jak ktoś może niech przetłumaczy RE: Email - reedo - 17-03-2010 16:54 Cytat:We noticed that your account settings do not include your Country. In order Cytat:Zauwazylismy, ze w ustawieniach twoje konta nie wybrales panstwa. Jesli chcesz uczestniczyc w March Radness, to musimy wiedziec jaki kraj reprezentujesz. RE: Email - Andaramuxo - 17-03-2010 16:55 Napisze w skrócie, musisz ustawić kraj w opcjach. Jeśli nie wiesz to odbywa się konkurs między resztą świata a USA, więc żeby zaliczyli twoje pkt musisz mieć wybrany kraj w opcjach. RE: Email - Plomien - 17-03-2010 17:47 aha fajnie, dziwne bo mam ustawiony kraj od początku jak jestem na lockerz |