![]() |
marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) (/Temat-marketagen-Czyli-jak-zarobic-klika-dolcow-dziennie-34043) |
marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - pawelok - 26-03-2011 00:09 Ostatnio znalazłem ciekawą stronę marketagen, która oferuje pieniądze za wypełnianie ankiet. Minimalny próg wypłaty to 2 $ ( 200 pkt ) , za początkową ankietę, która pojawia się zaraz po rejestracji można otrzymać 150 pkt. Dodatkowo co kilka dni na e-mail przychodzą nowe ankiety o podobnych stawkach ![]() Co ciekawe za refa, który wypełni ankietę , otrzymaną drogą e-mailową dostajemy 100 pkt ( 1 $ ) ![]() Czyli jak to mówią dla chcącego nic trudnego . Tych, którzy sądzą , że to scam informuje, że są dowody wypłat ![]() Rejestracja : http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=309593 UWAGA ! Jeśli ktoś zarejestruje się z mojego reflinka i wypełni 2 ankiety ( startową + drugą dodatkową ) Dostanie ode mnie 1 zł na paypal RE: marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - Anonimowy009 - 26-03-2011 09:43 Zarejestrowałem się ;P Zobaczymy co z tego będzie, widziałem w necie kilka dowodów wypłaty. RE: marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - dawid327 - 26-03-2011 09:52 zarejestrowałem się , ale mam jedno pytanie dlaczego podczas rejestracji nie ma polski?? RE: marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - PiteroO312 - 26-03-2011 09:56 Ja tak samo się zarejestrowałęm ![]() RE: marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - pawelok - 26-03-2011 10:11 Podczas rejestracji nie ma naszego kraju, ponieważ zawsze gdy jest jakaś fajniejsza akcja... nas ona nie obowiązuje... ;/ Lecz nie ma problemu wystarczy podać narodowość naszych sąsiadów np Czech lub Słowacji ![]() ![]() RE: marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - Anonimowy009 - 26-03-2011 10:22 A Ty już zleciłeś wypłatę ? RE: marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - Scoobyx - 26-03-2011 10:37 A te ankiety tylko na emaila przychodzą? RE: marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - pawelok - 26-03-2011 15:49 Ja osobiście wypłaty jeszcze nie zleciłem, ale moi znajomi owszem ![]() Up Tak ankiety przychodzą na e-maila, a czas przyjścia ankiety zależy od danych i zainteresowań, które podaliście przy rejestracji . Na pewno każdy otrzyma ankietę dzięki, której będzie mógł wypłacić pieniądze na paypal ![]() Trzeba tylko cierpliwie poczekać ;p Zapraszam do rejestracji ![]() RE: marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - Anonimowy009 - 26-03-2011 15:56 Ile masz już refów pawelok ? ;] RE: marketagen - Czyli jak zarobić klika dolców dziennie ;) - pawelok - 26-03-2011 17:06 UWAGA ! Jeśli ktoś zarejestruje się z mojego reflinka i wypełni 2 ankiety ( startową + drugą dodatkową ) Dostanie ode mnie 1 zł na paypal ![]() |