Kiedy dostaniemy refundacje za luty ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: Kiedy dostaniemy refundacje za luty ? (/Temat-Kiedy-dostaniemy-refundacje-za-luty-33917) |
Kiedy dostaniemy refundacje za luty ? - kiepski96 - 24-03-2011 15:22 Dostałem email aby wybrać sposób wysyłki kasy. Wybrałem paypala i ciągle nic ! Wie ktoś kiedy będzie ? Kasa potrzebna ,bo ukradli mi rower :< RE: Kiedy dostaniemy refundacje za luty ? - cinexik - 24-03-2011 15:39 Do 7 dni roboczych. Ale lockerz to lockerz i mogą ci nawet za miesiąc wysłać RE: Kiedy dostaniemy refundacje za luty ? - Burned - 25-03-2011 15:56 Sam czekam na refunda z aukcji 26 luty i nic. Lockerz ma wyjebane i sie nie spieszy, w końcu dojdzie. Mogliby chociaż nie pisac ze kilka dni roboczych a tyle trzeba czekac. Nikt nie wie kiedy będą te refundy. |