![]() |
Restock SHOP'owy już blisko ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Restock SHOP'owy już blisko ! (/Temat-Restock-SHOP-owy-juz-blisko-33799) |
Restock SHOP'owy już blisko ! - Dominator - 22-03-2011 18:53 ![]() Cytat: W pigułce: Cytat:Niedługo będziemy robić "Ekskluzywny Restock Shopowy", wiadomo zawsze na Restockach Shopowych jest mniej ludzi - co zwiększa twoją szansę na wygraną Dziś około godz. 18:00 Polskiego czasu Lockerz zaczęło wysyłać maile o zbliżającym się Shopowym restocku. Wszystko co należy zrobić (a zrobi to 90% was) kupić decala albo tapetkę UW bądź coś w SHOP'ie. Niewiele co tu mam do pisania. Jeśli się kupi to ma się wstęp - jeśli się nie kupi to się nie ma wstępu (logiczne ![]() Miejmy nadzieję że nie ujrzymy czerwonego napisu: "Sorry you're not this Redemption" oraz że nie zobaczymy napisu: "Whoops !". PS: Mam nadzieję że tu wszystko dobrze napisałem oraz przetłumaczyłem na miarę możliwości. RE: Restock SHOP'owy już blisko ! - Grabowkers - 22-03-2011 19:00 1. Już jest prawie taki sam temat w Newsach. 2. Cytat:Niewiele co tu mam do pisania. Jeśli się kupi to ma się wstęp - jeśli się nie kupi to się nie ma wstępu (logiczne l[img]http://www.zarabiam.com/images ![]() 3. Cytat:"Sorry you're not this Redemption"Chyba "Sorry, you're not in this Redemption. RE: Restock SHOP'owy już blisko ! - Markus - 22-03-2011 23:16 no czekamy ![]() RE: Restock SHOP'owy już blisko ! - NaoS - 22-03-2011 23:51 Post do skasowania RE: Restock SHOP'owy już blisko ! - Grub63 - 23-03-2011 02:27 (22-03-2011 18:53)Dominator napisał(a): Kupując zegarki w sklepie z 50% (pięćdziesięciokrotną) obniżką na nie ! Powinno być 50-procentową :idea: RE: Restock SHOP'owy już blisko ! - SzUmI - 23-03-2011 11:53 Oby ten restock wyglądał tak jak ostatni ![]() RE: Restock SHOP'owy już blisko ! - Monster - 23-03-2011 13:57 Liczę na jakiegoś ipoda. Na ipady 2 nie ma się co pchać. Restock SHOP'owy już blisko ! - Magnus - 23-03-2011 18:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |