Wielki Problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wielki Problem (/Temat-Wielki-Problem-33695) |
Wielki Problem - rasiak221 - 21-03-2011 07:24 Witam, mam wielki problem. Nie moge wejść na konto ponieważ wyskakuje błąd "Nieoczekiwany błąd podczas przetwarzania Authentication: - No user found with such email." Hasło jest dobre, bo zrobiłem nowe poprzez zapomnienie hasła. Czy to jest ban? RE: Wielki Problem - n1dor - 21-03-2011 08:38 Przeczytaj po ang co tam pisze, nie to nie jest ban, podal bys przynajmniej na jakiej stronie masz taki problem, bo narazie nic nie napisales oprocz tego ze to jest problem z weryfikacja. RE: Wielki Problem - rasiak221 - 21-03-2011 15:04 Temat o Filesonic, więc wiadome że filesonic. Przejdźmy do problemu, nie mogę się zalogować na konto. Nie mam pojęcia czemu, email dobry, haslo jest napewno dobre, bo wrzucilem brak hasła jak nie wchodziło i przesłali mi nowe. Wyskakuje takie cos; Unexpected error during process Authentication: - No user found with such email. A sprawdzałem, czy mógłbym się zarejestrować na mój email, jest zajęty. Patrze na pocztę, i kolega, od którego kupowałem Mr-Pan na allegro (POLECAM) Dostał informację, że na konto logowało się pare ip. Chodzi o to, że mam zmienne ip. Czekam na reklamacje. W 100% polecam tego kolege Mr-Pan. Kupiłem konto z premium na 60 dni za 5 zł. Wielki Problem - Admin - 10-02-2013 11:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |