[Zamienię]Battlefield Bad Company 2 i Uncharted 2 PS3 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Zamienię]Battlefield Bad Company 2 i Uncharted 2 PS3 (/Temat-Zamienie-Battlefield-Bad-Company-2-i-Uncharted-2-PS3-33669) |
[Zamienię]Battlefield Bad Company 2 i Uncharted 2 PS3 - radekb29 - 20-03-2011 15:17 Zamienię Battlefield Bad Company 2 + Vietnam oraz Uncharted 2 na coś równie ciekawego moje propozycje: Battlefield Bad Company 2 + Vietnam + 40zł za Gran Turismo 5 Uncharted 2 za EyePet Uncharted 2 + dopłata za Resident Evil 5:Gold Edition (MOVE) Uncharted 2 za Tekken 6 Battlefield Bad Company 2 + Vietnam za WWE Smackdown VS Raw 2011 Moje gry są w stanie idealnym W Battlefieldzie wykorzystany Vip Code a U2 wersja Platinum Również mogę sprzedać Moje propozycje które są pogrubione chciałbym bardziej niż niepogrubione Oferty na PW,w temacie bądź GG 7507375[/color] |