Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Download Za Download - Nie, To Nie Kolejna Lista - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Download Za Download - Nie, To Nie Kolejna Lista (/Temat-Download-Za-Download-Nie-To-Nie-Kolejna-Lista-3364)

Download Za Download - Nie, To Nie Kolejna Lista - skureczka - 16-03-2010 17:18

Witam wszystkich ; )

Dziś mam przyjemność zaprezentować wam nową platformę, na której "Pobranie za Pobranie" jest w końcu proste, przyjemne i bez oszustw !

Platforma dostępna jest pod adresem : http://zarabiaj.retkinia.net/index.php

Na jakiej zasadzie to działa? - Jest to udoskonalona wersja tych waszych tzw. List. Dlaczego udoskonalona?
A to właśnie dlatego, że na tej stronie, żeby ktoś pobrał Twój plik - Najpierw Ty musisz pobrać jego.
Myślisz, że dasz radę oszukać system? Możesz tak sobie myśleć....

Niestety tu zmartwienie dla wszystkich "PIJAWEK" ( przepraszam za słowa jak kogoś uraziłem ), które dają swój link, a z linków innych nie pobierają.
Dlaczego tak wychwalam nasz* system?. Właśnie dlatego, że wraz z jego wejściem kończymy erę "pijawek".

Na stronie umieszczasz swój link ( !! UWAGA !! POD TYM LINKIEM POWINIEN SIĘ ZNAJDOWAĆ PLIK .TXT W KTÓRYM UMIEŚCIŁEŚ KOD [ DO 10 ZNAKÓW ]. Kod z pliku i link do niego podajesz w zakładce profil. Potrzebny jest on do autoryzacji, czy dany użytkownik pobrał twój plik )

Działa to na takiej zasadzie: Pobierasz plik > Dostajesz punkt > 1 punkt wrzuca twój link do "koszyka", wraz z innymi plikami - Czyli inni użytkownicy wylosują twój link i ściągną z niego plik z kodem.

pisząc nasz* - Miałem na myśli autorów i pomysłodawców projektu jakimi są : 0g0r, Lalo, Sony, jfe.

Pierwotny pomysł serwisu podsunął nam admin, ale jak to się potoczyło dalej to już inna historia Big Grin
Mam nadzieję, że spodoba wam się nasz projekt, który z czasem będzie udoskonalany ( na najbliższy czas przewidujemy parę zmian )

link do kodu : http://sharecash.org/members/manager.php?file=508519

chyba nie ma roznicy czy sciagniecie z mojego linku czy z ich , ale oni juz i tak zebrali kasy jak lodu przez to Big Grin

RE: Download Za Download - Nie, To Nie Kolejna Lista - radekb29 - 16-03-2010 18:27

Moim zdaniem 50% na 50%. Bo powinna panować zasada podoba ci sie coś to ściągnij nie to nie

RE: Download Za Download - Nie, To Nie Kolejna Lista - skureczka - 16-03-2010 18:39

bardziej stawiaja tu aby zarobic , a nie pobierz fajny pliczek Ty sie bedziesz cieszyl i ja -.-

Download Za Download - Nie, To Nie Kolejna Lista - Killer - 11-03-2011 00:57

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.