[Rozwiązane]Er Pro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Er Pro (/Temat-Rozwiazane-Er-Pro-33088) |
[Rozwiązane]Er Pro - derdi - 12-03-2011 01:27 Posiadam ER PRO bardzo długo, lecz korzystałem z LRC PRO ze względu na witaminki możliwe do niego;] Prosiłbym o udostępnienie konfiguracji ER, nigdy z niego w sumie nie skorzystałem, a chciałbym to zmienić na następnym restocku2 Jak uzupełnić tzw tick'i i jak ustawić autologin + autofilla, jak ustawić wybór nagród i kolejne nurtujące pytanie czy nowy ER 5.0.4 ma możliwość podłączenia witaminki pod captche, dokładnie tak jak posiada to LRC? a jeżeli istnieje owy skrypt (a jestem pewny że istnieje) to do którego user'a trzeba się zgłosić? [Rozwiązane]Er Pro - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |