[Rozwiązane]Shop - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Shop (/Temat-Rozwiazane-Shop-33069) |
[Rozwiązane]Shop - norek - 11-03-2011 18:53 Witajcie. Zamówiłem kierownice z shop'u 16 lutego. Dzisiaj mija 18 dni roboczych od zakupu, a nie dostałem potwierdzenia wysłania. W potwierdzeniu otrzymanym od razu po zakupie, napisane jest, że wysyłka w ciągu 5-7 dni roboczych. Jak myślicie, napisać wiadomość do lockerz w tej sprawie, czy poczekać jeszcze kilka dni? Jak napisać, to na jaki adres? RE: Shop - Dominator - 11-03-2011 18:58 [email protected] [email protected] RE: Shop - rafti - 11-03-2011 19:13 Pisz jakis kociol maja w shopie. Ja zamowilem kinect i zegarek rowniez 16ego i wczoraj otrzymalem przesylke ale sam zegarek, tez napisalem juz do nich i kathy odpisala ze sprawe przekazala do ekipy z shopu... Zobaczymy cos dalej... RE: Shop - norek - 11-03-2011 19:59 dzięki Shop - Magnus - 12-03-2011 12:26 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. [Rozwiązane]Shop - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |