Dobre wieści co do PayPali z restocku i aukcji ze stycznia. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Dobre wieści co do PayPali z restocku i aukcji ze stycznia. (/Temat-Dobre-wiesci-co-do-PayPali-z-restocku-i-aukcji-ze-stycznia-33038) |
Dobre wieści co do PayPali z restocku i aukcji ze stycznia. - tomko111 - 11-03-2011 10:36 Jak wiadomo, wiele osób kontaktowało się z Kathy, zadając pytanie co z PayPalami z restocku, który odbył się 26 stycznia oraz z aukcji, które miały miejsce w styczniu. Kathy odpisywała wszystkim z automatu: Cytat:Hey! Co oznaczało pokrótce, że pieniądze zostały już wysłane na nasze konto PayPal. Oczywiście nikt z tych osób nie otrzymał jeszcze pieniędzy. Dzisiaj otrzymałem dobrą nowinę od Kathy: Cytat:Hey! Cześć! Moje przeprosiny! Dzięki za maila! Sprawdziłam i masz rację. Znaleźliśmy dużo osób z stycznia, którzy nie otrzymali pieniędzy na PayPal, przykro mi to pisać, ale Ty również do nich się zaliczasz. Pieniądze zostaną wysłane na Twoje konto PayPal w przeciągu 1-4 tygodni. Możemy domniemywać, że wszyscy użytkownicy, którzy nie otrzymali pieniędzy ze styczniowego restocku, czy też aukcji otrzymają je w przeciągu 1-4 tygodni. Nie mniej jednak nie brałbym tego terminu dosłownie, gdyż wiadomo, jak z terminami jest u Lockerz. Pomogłem? Dodaj punkt reputacji. RE: Dobre wieści co do PayPali z restocku i aukcji ze stycznia. - NaoS - 12-03-2011 12:58 SUPER WIADOMOŚĆ ! Może dostanę w końcu 75$ z restocku 26 stycznia. RE: Dobre wieści co do PayPali z restocku i aukcji ze stycznia. - tomko111 - 12-03-2011 13:41 Też się cieszę, gdyż zalegają mi jeszcze 325$ z stycznia... RE: Dobre wieści co do PayPali z restocku i aukcji ze stycznia. - SzUmI - 12-03-2011 13:45 noo elegancko ! czekamy oby nie długo. +poszedł |