Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]poleceni na lockerz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]poleceni na lockerz (/Temat-Rozwiazane-poleceni-na-lockerz-3261)

[Rozwiązane]poleceni na lockerz - vayamospl - 14-03-2010 20:54

witam

mam pytanie czy moj polecony musi byc aktywny na lockerz zeby mi to potem zaliczyli?
czy moze sie zarejestrowac i nic wiecej nie robic (czy sie nie doczepi do tego lockerz przy wydawaniu nagrody?)
ozywiscie poleony z innrgo kompa ip.

RE: poleceni na lockerz - Kilol - 14-03-2010 21:02

Wystarczy, że ta osoba się zarejestruje.Wink Jeśli nie będzie używać konto, to nic się nie stanie.

RE: poleceni na lockerz - djmax - 14-03-2010 21:24

Acha czyli ze jak na omeglle 20 osob mi sie regnelo i nie korzystaja z kont to nie dostane bana?

RE: poleceni na lockerz - Kilol - 14-03-2010 21:31

Nie, bo nie od ciebie zależy co zaproszona osoba zrobi ze swoim kontem. Proste.Wink

RE: poleceni na lockerz - Admin - 14-03-2010 22:21

jednej licz się z tym że jeśli bedziesz dalej zapraszał i nikt nie będzie aktywny to będą mogli Cie osądzić o multi account i żadne tłumaczenie nie pomoże.

[Rozwiązane][Rozwiązane]poleceni na lockerz - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.