Problem z ptz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Problem z ptz (/Temat-Problem-z-ptz-322) |
Problem z ptz - kaczor - 10-12-2009 17:23 Witam was dziś mi właśnie naprawili buga z grafiką że ciągle miałem 0 ptz ale u mnie w klasie to była normalka lecz nadal mam od nowa ptz bo za logowanie dostałem 2 ptz i teraz normalnie mam 2 ptz . Czy by ktoś mógł mi napisać bo angielsku co mam do nich napisać z wiązku z tym porblemem z góry dziękuje RE: Problem z ptz - Joker - 10-12-2009 18:00 Nikt tego za Ciebie nie napisze, napisz to po Polsku i daj do działu tłumaczenia. RE: Problem z ptz - Kleszczman - 10-12-2009 18:39 Joker ma rację napisz treść po polsku i daj do odpowiedniego działu gdzie ktoś ci przetłumaczy Ciągle mają bugi i nic z tym nie zrobimy Problem z ptz - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |