Kupie cos powazna oferta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupie cos powazna oferta (/Temat-Kupie-cos-powazna-oferta-3189) |
Kupie cos powazna oferta - Amok - 13-03-2010 19:46 Moja oferta: nie mam 18 lat ani karty platniczej, lecz chcialbym zamowic cos w sklepie internetowym. Moj plan wyglada tak, Ty zamawiasz to co chce. brzmi ryzykownie dlatego wystawisz ten produkt na allegro a ja kupie z mojego konta. zarobek min 50zl do negocjacji. Wszytkie koszty ponosze ja. poniewaz bylem posadzany o przemyt bomb (xD pisze ze bedzie to 6 koszulek RE: Kupie cos powazna oferta - dar_ole - 13-03-2010 21:38 ja bym nie radzil zamawiac czegokolwiek przez nieznajomego. zawsze mozna zaplacic poczta. jesli jednak trzeba zaplacic karta kredytowa to napewno masz jakiegos wujka z ktorym sie dogadasz za 2 piwa ,-) RE: Kupie cos powazna oferta - Amok - 14-03-2010 17:19 sprawa zalatwiona znalazlem chetnego RE: Kupie cos powazna oferta - Killer - 16-03-2010 10:41 temat do zamknięcia RE: Kupie cos powazna oferta - Admin - 16-03-2010 10:41 close |