[Rozwiązane]Potwierdzenie wysyłki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Potwierdzenie wysyłki (/Temat-Rozwiazane-Potwierdzenie-wysylki-3146) |
[Rozwiązane]Potwierdzenie wysyłki - Artur1995Zdw - 12-03-2010 22:14 Witam! Dzisiaj dostałem takiego maila od Lockerz Cytat:Hey, Mniej więcej zrozumiałem o co chodzi. Czyli mam wysłać maila pod adres: [email protected]. Jako temat wpisać Frebruary Redemption Option i w treści cytat z punktu 1, 2 lub 3. 3 odpada bo ja chcę nagrodę. Więc wpisać to z punkty 1 czy 2? Chyba jeden no nie? Bo przesyłki z UPS mi nie zabiorą ;D Proszę o pomoc. RE: Potwierdzenie wysyłki - Artur1995Zdw - 13-03-2010 11:20 No pomoże ktoś? ;D To moja pierwsza wygrana i nie wiem co mam zrobić (sry, że odświeżam temat. Pewnie dostanę ostrzeżenie, ale nie wiem co mam wybrać a czas mam do 15 marca). RE: Potwierdzenie wysyłki - Lubelak - 13-03-2010 11:51 Hej, Gratulujemy zrealizowaniem swojego Lockerz nagrody! W celu lepszej obsługi naszych członków i upewnij się, że ich dostać nagrodę, wysyłamy tę wiadomość wyjaśnić opcje: 1.) Możemy wysłać ci twoją nagrodę za pomocą UPS i będzie to najprawdopodobniej zatrzymany przez służby celne w kraju. Ponieważ jesteś odpowiedzialny za dbanie o opłaty i podatki, że wasz kraj może nałożyć, trzeba będzie zapłacić kwotę, która nie możemy określić w tej chwili, aby otrzymać nagrodę. Jeśli odmawia się nagroda, Lockerz będą musiały płacić bardzo wysokie opłaty i kary, które były wysyłane z powrotem. Jeśli chcesz wybrać tę opcję, należy odpowiedzieć na ten e-mail z tego zdania: "Tak, rozumiem, że mój kraj może nałożyć cła / podatków lub opłat za mnie do otrzymania tej przesyłki i zgadzam się zapłacić im, że nie będzie odmówić tego pakietu ". Jeśli z jakiegoś powodu odmówić pakietu po informując nas, że będziesz płacić, konto zostanie wyzerowany obecnie z powodu wysokich opłat i kar, które Lockerz będą zmuszone zapłacić. 2). Możemy wysłać ci twoją nagrodę za pośrednictwem USPS i ma większe szanse na nie przestali być przez zwyczaj agent, a zatem większe szanse na nie żadnych opłat. Jednak nie otrzymają żadnych śledzenia numer przesyłki i Lockerz nie będzie miał kontroli nad pakietem po liście magazynu. Jeśli z jakichkolwiek powodów nie otrzymują pakiet, Lockerz nie może zrobić nic, aby pomóc w rozwiązaniu sytuacji. Jeżeli chcieliby Państwo tę opcję, należy odpowiedzieć na ten e-mail z tego zdania: "Tak, rozumiem, że Lockerz nie będzie miał kontrolę nad moim opakowaniu po liście magazynu i chciałabym otrzymać pakiet do wysłania USPS. 3). Możesz mieć swoje ciężko zarobione PTZ dodać z powrotem do konta bez kary i może zachować zapisywania się na tę nagrodę, że byłeś patrząc w następnym wykupu nadchodzących. (Stay tuned do strony Więcej informacji na temat dokładnej daty i godziny!) Jeśli chcieliby Państwo tę opcję, należy odpowiedzieć na ten e-mail z tego zdania: "Tak, chciałbym, aby mój zostać unieważnione, a my PTZ wrócił z powrotem do mojego konta na kolejne umorzenia. Są to jedyne opcje, które mamy teraz. Jesteśmy wciąż rośnie w miejscu i jak rosną nam coraz lepiej. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli jeszcze lepsze opcje do wyboru. To nie jest masa wytwarzanych e-mail, a to nie jest dla wszystkich. Jesteś bardzo wybrać Państwa, że staramy się pomóc, oferując tych opcji dla Ciebie. Proszę wysłać prawidłową odpowiedź do: [email protected] ---- Proszę wpisać: "Luty Odkupienia Option" w polu tematu. Prosimy odpowiedzieć na ten e-mail do poniedziałku 15 marca 2010 o 6 PM (US - EST). Jeśli pacjent nie reaguje w tym czasie zamówienie zostanie anulowane, a twój PTZ zostaną dodane na konto. Dziękuję bardzo! - Lockerz Crew! RE: Potwierdzenie wysyłki - Marello - 13-03-2010 13:15 Masz odpowiedzieć tak: Jeśli wybierasz 1: Yes, I understand that my country may impose duties/taxes or fees for me to receive this shipment and I agree pay them, I will not refuse this package. Jeśli wybierasz 2: Yes, I understand that Lockerz will have no control over my package after it leaves the warehouse and I would like my package to be sent USPS. Jeśli wybierasz 3: Yes, I would like my order to be cancelled and my PTZ returned back into my account for the next redemption. [Rozwiązane][Rozwiązane]Potwierdzenie wysyłki - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |