![]() |
[Rozwiązane]Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania (/Temat-Rozwiazane-Wysylka-T-Shirt-u-i-inne-nagrody-pytania-31) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - Kristophe - 10-11-2009 18:36 Cześć. Mam kilka pytań odnośnie lockerz.com Ja od wczoraj jestem Z-LIST MEMBER i chciałem się dowiedzieć jak jest z wysyłką tego T-Shirt'u. Czy ja muszę napisać do lockerz o tym, ze chce dostać koszulkę? Czy oni automatycznie wyślą mi ją i potwierdzą w e-mailu? Druga sprawa, to jak to jest z tymi nagrodami. Bo teraz przy większości pisze MORE SOON. Czy orientujesz (adminie ![]() RE: Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - Admin - 11-11-2009 11:08 No więc tak, jeśli zostałeś z listerem to lockerz wyśle Ci maila z gratulacjami i poinformuje o wysyłce koszulki oczywiście to może zająć pare dni, jeśli twoje dane w zakładce setting są nieprawidłowe bądź nieuzupełnione to radze to zrobić ![]() ![]() Druga sprawa - racja przy prawie wszystkich produktach na lockerz widzimy "more soon" zmieni sie to na "reedem" w momencie uzupełnienia nagród, lockerz nie dało oficjalnego terminu, wiadomo jedynie, iż w tym miesiącu powinny być dwa uzupełnienia - najprawdopodobniej dopiero w dniu uzupełnienia będzie wiadomo że ono się pojawi ![]() Hmm "czy łatwo coś wychaczyć" to pojęcie względne ponieważ działa tu zasada kto szybszy ten lepszy ![]() Gdy data dostawy będzie znana na pewno ogłosze ja w NEWS na forum ![]() ok jak masz więcej pytań to śmiało ![]() ![]() RE: Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - LessiPL - 11-11-2009 16:46 ale sie rozpisaleście ;] hehe super informację dzięki ja też do końca nie wiedziałem o niektórych rzeczach RE: Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - Kristophe - 11-11-2009 18:12 Dane mam uzupełnione poprawnie. Jedyne co to nie mam wpisanego "State". Numer telefonu mam wpisany w formie 0048XXXXXXXXX. RE: Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - Admin - 11-11-2009 18:29 state = PL RE: Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - Kristophe - 29-11-2009 12:52 Ja do dzisiaj nie dostałem żadnego e-maila odnośnie Z-LIST T-Shirt. A Zostałem Z-Listerem 11.10.09 Co robić? RE: Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - Admin - 29-11-2009 12:55 http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=40 RE: Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - MyBijacz - 29-11-2009 15:34 A nr kom to jak w końcu trzeba uzupełnić niektórzy mówią 0XXXXXXXXX inni 0048XXXXXXXXX a jeszcze inni 01148XXXXXXXXX więc jak wkońcu? RE: Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - Marello - 29-11-2009 15:35 0048xxxxxxx RE: Wysyłka T-Shirt'u i inne nagrody - pytania - Kristophe - 03-12-2009 12:42 Zostałem Z-LISTEREM 9 listopada i nie dostałem żadnego e-maila od Lockerz odnośnie koszulki. Pisałem już do Lockerz na support@... że zostałem Z-Listerem i, że moje dane są wpisane poprawnie. Czytałem ostatnią wiadomość o tym, że nie mają rozmiarów i czekają na dostawę T-Shirtów i Ci którzy zostali Z-L po 10 listopada to żeby uzbroili się w cierpliwość. Oczywiście wszyscy moi znajomi zostali prawidłowo zarejestrowani, nie żadne fake'i, tak samo z punktami. Pytanie: Jak powinien wyglądać pierwszy mail od Lockerz odnośnie koszulki po tym jak zostałem Z-L? |