Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
pomysł na kase... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: pomysł na kase... (/Temat-pomysl-na-kase-3072)

pomysł na kase... - krystian__ - 11-03-2010 16:43

mam takie pytanie do was szanowni użytkownicy Smile już dosyć chwilę jestem "bez" grubszej gotówki przy sobieBig Grin[chociaz pewnie to nie tylko mój problem hehe] pomyślałem sobie że jak już wygramy restock marcowy, a przecież na pewno wygramy bez problemu to postaram się zamówić ipoda toucha 8GB. po tym jakbym ewentualnie wygrał i ewentualnie by mi już przyszedł to chciałbym go sprzedać na allegro...jak myślicie jeśli dam dobrą cenę to pójdzie bez problemu? bo zależy mi na tym żeby to sprzedać...chyba że proponujecie jakąś inną nagrodę, którą będzie łatwiej "opchnąć" tak do 550PTZ....no i oczywiście żeby z tego była w miarę konkretna gotówka...rozumiecie....Smile trochę się rozpisałem ale mam nadzieje że będziecie cierpliwi i podacie swoje sugestie,zdania,propozycjeBig Grin

RE: pomysł na kase... - wiktor953 - 11-03-2010 17:10

Proponuje Wii- ale moim zdanie nadaje sie tylko do sprzedaniaSmile

RE: pomysł na kase... - Killer - 11-03-2010 17:35

nie mogles tego napisac w 1 zdaniu (przykład: co wziasc z lockerz zeby latwo to sprzedac i miec jak najwiecej kasy?)

a nie sypiesz jakims niezrozumialym bełkotem
wii, ipod, psp, pistolet do paintballa z rzeczy do 500 ptz

RE: pomysł na kase... - krystian__ - 11-03-2010 17:42

dzięki za pomoc....i nie mogłem tak napisać bo miałem ochote i wenę do tego aby napisać swoją rekordowo długą wiadomość na forum akurat teraz....a poza tym jak ci się nie podobało to nie musiałeś czytać do końca ! a i jeszcze jedno nie potrzebuje w moim temacie postów ludzi którzy chcą tylko nabijać posty a nie pomóc - masz błąd ortograficzny/pisze się wziąĆ a nie wziąŚć!

RE: pomysł na kase... - MotorniczyTramwaju - 11-03-2010 18:03

Myślę, że najlepsze są pierwsze pomysły Smile Wszelkie iPody (może oprócz Shuffle) mają swoją cenę. PSP też jest bardzo dobre, DSI myślę, że niezbyt w naszym kraju jest popyt na takie rzeczy, to samo w sumie z Wii. To oczywiście moja opinia, nie jestem analitykiem rynku Big Grin

RE: pomysł na kase... - oskar2222 - 11-03-2010 18:12

psp Big Grin

RE: pomysł na kase... - szulakaluble - 11-03-2010 22:17

Po 1 najpierw niech wygramy walke o restoc
po 2 niech ci sie uda zdobyc nagrode
po 3 jesli nie oszukiwales niech dobrze zweryfikuja twoje dane
po 4 zanim wszystko dojdzie ~ 2 miesiace bite
po 5 znajdz kupca
po 6 sprzedaj

Wniosek przez te 2 miesiace wez sie za robote to gotówka bedzie pewna a nie liczenie na drapane..