Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Pomóżcie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Pomóżcie (/Temat-Rozwiazane-Pomozcie-3063)

[Rozwiązane]Pomóżcie - olek13200 - 11-03-2010 15:36

Witam mam taki problem i nie wiem jak go rozwiązac załorzyłem kilka kont fikcyjnych i nie chce dostac bana. Gdzie moge napisac maila do lockerz??

RE: Pomóżcie - Marello - 11-03-2010 15:40

Jeśli założyłeś 5 kont to nie masz czym się martwić jeśli więcej to przez Contact Us im napisz Smile

RE: Pomóżcie - Davids69 - 11-03-2010 15:41

Na samym dole to masz

RE: Pomóżcie - olek13200 - 11-03-2010 15:51

a co wybrac w " Select a topic:

RE: Pomóżcie - Yanke$ - 11-03-2010 15:56

All other inquiries.
Jak nie znasz angielskiego, napisz, co chcesz napisać po polsku to Ci przetłumaczę.

RE: Pomóżcie - olek13200 - 11-03-2010 16:05

Witaj Lockerz
Przeprasza, założyłem około 14 fikcyjnych kont, Obiecuje ze nie założe już konta fikcyjnego, dajcie mi jeszcze jedną szanse. Zabierzcie mi połowę punktów.
Pozdrawiam

RE: Pomóżcie - Davids69 - 12-03-2010 00:58

Piszcie do nich normalnie po polsku! Oni sobie tłumaczą. Mi się raz pomyliło i napisałem im po polsku, a oni odpowiedzieli na moje pytanie tylko że po angielsku

RE: Pomóżcie - Zythus - 12-03-2010 07:28

Anyway, olek, masz tu przetłumaczone:

Cytat:Witaj Lockerz. Przepraszam, założyłem około 14 fikcyjnych kont, Obiecuje ze nie założe już konta fikcyjnego, dajcie mi jeszcze jedną szanse. Zabierzcie mi połowę punktów.
Pozdrawiam

Cytat:Hello Lockerz. Im writing to you, cause I'm sorry - I made sth like 14 fake accounts. I promise, I won't make any more fake accounts, please give me one more chance and take half of points from my account. Greetings.

[Rozwiązane][Rozwiązane]Pomóżcie - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.