[Rozwiązane]Fałszywe dane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Fałszywe dane (/Temat-Rozwiazane-Falszywe-dane-303) |
[Rozwiązane]Fałszywe dane - ketrab - 09-12-2009 14:21 Mam takie pytanie związane z rejestracją. Zaprosiłem znajomą do gry, która nie zamierza w to grać, ale tak po prostu założyła konto na moje zaproszenie. Podczas rejestracji, gdzie trzeba było podać imię i nazwisko wpisywała ''gghdsfhgjsdhgj''. Więc teraz nasuwa się pytanie: Czy potraktują to jake fake...? RE: Fałszywe dane - Alcor - 09-12-2009 14:23 Nie, ponieważ Twoja znajoma zarejestrowałą się z innego ip. RE: Fałszywe dane - Joker - 09-12-2009 14:24 heh no raczej tak, popros ja o hasło i tp. i zmien to poprostu na jakies normalne imie a nie bezsensowne literki ;p Xasteu a jak by zmienił ip to też by mógł zrobić 2 konto ? pomyśl ;p RE: Fałszywe dane - Alcor - 09-12-2009 14:26 Nawet jak by zmienił, to tylko końcówka ip się zmienia, początek zostaje zawsze taki sam, więc lockerz by się zorientował. A pomyśl logicznie... wysłałeś zaproszenie Twojej znajomej, ona się zarejestrowała, więc Ty nie masz wpływu co ona wpisała w danych. RE: Fałszywe dane - Joker - 09-12-2009 14:30 Eh nawet zagranicą nie ma imion "safjdaksfjasd" więc to lekka przesada;p Niech wypowie się Admin, a my już nie spamujmy.. RE: Fałszywe dane - Admin - 09-12-2009 15:41 xasteu ma racja, przeciez nie jestesmy w stanie kontrolować każdego użytkownika który chce dołączyc do lockerz sam na początku miałem 5 osób które wpisały sdvkasdjfaksdf i funty dostałem, więc nei ma się czym martwić. RE: Fałszywe dane - Razer - 09-12-2009 15:48 Ufff... Ta sytuacja nie była do końca wyjaśniona, ale właśnie miałem nadzieję, że lockerz.com potraktuje to jako "brak wpływu" RE: Fałszywe dane - Kleszczman - 09-12-2009 18:08 Ja mam sam 3 znajomych co zarejestrowali się podając jakieś dziwne znaczki zamiast danych, ale przyjęli to bez problemu Więc wątpię że potraktują to jako fake [Rozwiązane][Rozwiązane]Fałszywe dane - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |