Czy qday wysyła za granice ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy qday wysyła za granice ? (/Temat-Czy-qday-wysyla-za-granice-3019) |
Czy qday wysyła za granice ? - SZAFI - 10-03-2010 16:32 Tak jak w temacie... Mieszkam za granicą dokładnie w Hiszpanii i mam sporo exp i pkt i celuję w MP3 8 GB i nie wiem czy wyślą mi do Hiszpanii tą MP3... Dam reputkę albo nawet dwie jak ktoś zapyta się administracji czy wysyłają nagrody za granicę... RE: Czy qday wysyła za granice ? - Alcor - 10-03-2010 17:10 Wysłałem do nich e-maila w tej sprawie, jak odpiszą dam znać w tym temacie. RE: Czy qday wysyła za granice ? - SZAFI - 11-03-2010 17:40 Ok jak dasz screen co odpisali dostaniesz reputke albo nawet z 3 reputki RE: Czy qday wysyła za granice ? - Alcor - 11-03-2010 23:25 Co do wysyłki za granicę, będzie to możliwe. Pozdrawiam, Robert Część odpowiedzi jaką dostałem od qday. Sprawa wyjaśniona, więc zamykam. Czy qday wysyła za granice ? - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |