[Rozwiązane]co to jest RESTOCK?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]co to jest RESTOCK?? (/Temat-Rozwiazane-co-to-jest-RESTOCK-2998) |
[Rozwiązane]co to jest RESTOCK?? - Trublu - 10-03-2010 10:57 Witam! Proszę o udzielenie odpowiedzi na pytanie: co to jest restock oraz co powinienem o tym wiedzieć jeśli chodzi o zamawianie nagród. 1. Czy dobrze rouzmiem, że jeśli mam pewną liczbę PTZ to mogę je wymienić dopiero gdy zostanie ogłoszony tzw. RESTOCK, w czasie którego mogę zamówić nagrodę ?? 2. Oraz czy jest tak, że jeśli np. mam wymagną ilość punktów na ipoda to ktoś mnie może ubiec jeśli nie będę czatował na necie na ten restock?? 3. Skąd wiadomo na kiedy są one przewidziane? RE: co to jest RESTOCK?? - Admin - 10-03-2010 11:13 1. tak dobrze rozumiesz 2. tak dobrze rozumiesz 3. czasem są podane daty czasem nie - gdy tylko jest coś wiadomo na forum pojawiają sie odpowiednie informacje - praktycznie każdy aktywny użytkownik forum na restock się załapie. na przyszłość polecam używać opcji szukaj lub poczytać kilka "FAQ". zamykam [Rozwiązane][Rozwiązane]co to jest RESTOCK?? - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |