Prosze o przetłumaczenie!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Prosze o przetłumaczenie!!! (/Temat-Prosze-o-przetlumaczenie-2981) |
Prosze o przetłumaczenie!!! - Luq333 - 09-03-2010 20:42 Prosze o przetłumaczenie tekstu ponizej (oczywiscie bedzie +): Witam!Pisze do was ponieważ stworzylem fake konta na portalu lockerz.com i nie chce stracic konta oraz wszystkich punktow.Prosze o zabranie mi polowy punktow gdyz mam juz ich 1200 i nie chce stracic ich wszystkich.Bardzo przepraszam za oszustwo i obiecuje ze jesli dacie mi szanse juz nigdy nie stworze zadnego falszywego konta. Pozdrawiam. RE: Prosze o przetłumaczenie!!! - BoneR - 09-03-2010 20:47 ale można miec 2 konta , ja posiadam dwa jak i większośc ludzi tutaj RE: Prosze o przetłumaczenie!!! - Aja - 11-03-2010 16:50 (09-03-2010 20:42)Luq333 napisał(a): Prosze o przetłumaczenie tekstu ponizej (oczywiscie bedzie +): Hi! I write to you because ive made fake accounts and i dont want to lose account and alll my points. Please could you take half of my points because i have already 1200 and i dont want to lose them all. Im very sorry for cheating and i promise that if u give me one more chance i wont create any fake accout. RE: Prosze o przetłumaczenie!!! - Luq333 - 12-03-2010 07:58 Dzieki Aja +dla ciebie |