AmigoLotto - PROJEKT TYPU 'PERŁA W KORONIE'!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AmigoLotto - PROJEKT TYPU 'PERŁA W KORONIE'!!! (/Temat-AmigoLotto-PROJEKT-TYPU-PERLA-W-KORONIE-29791) |
AmigoLotto - PROJEKT TYPU 'PERŁA W KORONIE'!!! - Grando - 07-03-2011 14:49 AmigoLotto to platforma organizująca zespołową grę w polskie lotto. W kontekście ogólnie pojętego "zarabiania w internecie" jest to system-perełka - postaram się to jasno wytłumaczyć... 1. Profesjonalne typowania systemu oparte są m.in. o rachunek prawdopodobieństwa, statystyki historyczne, warunek parzystości i symetrii kul - w roku 2011 wydał kombinacje warte prawie 90 mln złotych! 2. Wielopoziomowy podział wygranych w grze zespołowej stwarza możliwość wyrobienia dochodu pasywnego z prawem dziedzictwa! Zapraszając nowych graczy do systemu budujesz własną grupę, każda wygrana w tej grupie (w trybie zespołowym) to prowizja dla Ciebie - 50% dla właściciela zakładu i 50% do podziału dla liderów wprowadzających! 3. Kolektura mobilna!!! i sprzedaż zakładów przez sms - funkcja niespotykana i bardzo innowacyjna. Hardcorowe wykorzystanie tej możliwości to stanie pod kolekturą i sprzedaż zakładów za 15 groszy używając tylko własnej komórki 4. Minimalny abonament to 24zł, w ramach którego uczestniczy się we wszystkich losowaniach lotto przez rok 1 zakładem częściowym (1/20). Jak widać opłata jest symboliczna. 5. Koszt zakładu częściowego to 15 groszy! Natomiast zakład pełny kosztuje tyle samo co w kolekturze czyli 3zł, co oznacza brak prowizji dla Amigo! Inni pośrednicy lotto online nakładają wygórowane marże za taką wygodę... 6. Pełna transparentność typowań systemu dzięki funkcji "kontrola losowań" (również z archiwum). 7. Jasno określone źródło finansowania to kolejny atut - trwałość projektu Amigo jest gwarantowana wieloletnią historią Totalizatora Sportowego w Polsce. Taki fundament to bezsprzecznie gwarant stabilności i długowieczności systemu (w tej chwili ma około 5 lat). Nie jest to kolejny system inwestycyjny z ogromnym gwarantowanym zyskiem i niejasnym finansowaniem. Dotychczasowym problemem Amigo była niewystarczająca ilość graczy, którzy nie wykupywali całej puli typowań systemu (wiem bo jestem w tym ponad rok). Jednak ostatnio zaczeły wpadać "piątki" użytkownikom, co świadczy o tym, że problem ilościowy powoli odchodzi w zapomnienie. Twórcy systemu nawet twierdzą, że 6 jest nieunikniona. Po szczegółowe informację zapraszam na moją stronę... JakWygracWLottoPrzezInternet.pl Do zobaczenia na liście zadowolonych użytkowników AmigoLOTTO RE: AmigoLotto - PROJEKT TYPU 'PERŁA W KORONIE'!!! - Grando - 06-09-2012 19:06 Pozwolę sobie odświeżyć, bo w Amigo dużo się zmieniło i warto zwrócić na to uwagę - może ktoś kiedyś będzie mi za to bardzo wdzięczny RE: AmigoLotto - PROJEKT TYPU 'PERŁA W KORONIE'!!! - miniek9090 - 06-09-2012 19:24 Widze łodkop roku xd |