Ikony dla uploadowania w serwisach ? U mnie za free ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Ikony dla uploadowania w serwisach ? U mnie za free ! (/Temat-Ikony-dla-uploadowania-w-serwisach-U-mnie-za-free-29757) |
Ikony dla uploadowania w serwisach ? U mnie za free ! - BartuS - 06-03-2011 20:04 W związku z prośbami o ikonki do uploadowania (opis, screen i download) postanowiłem otworzyć mój "sklepik" z takimi ikonkami. Obrazki robię w rozmiarze 600 x 50 - nie większe, nie mniejsze, ew. mogę dać PSD do zabawy (na życzenie). Ikonki są w 3 rodzajach. Nie robię wyjątkowych o innym wyglądzie. Oto wzory: (Zauważ, że one różnią się tylko kolorem napisów.) Napis wzór oczywiście nie występuje w żadnej połowie pracy. To samo tyczy się mojego nicka. Wzór #1 Wzór #2 Wzór #3 Cały zestaw wygląda tak: Opis: Screeny: Download: Zamówienia składać proszę wg. wzoru: Cytat:Nick jaki ma być na ikonach: Pozdro, liczę na + RE: Ikony dla uploadowania w serwisach ? U mnie za free ! - EseseK - 06-03-2011 20:49 Nick jaki ma być na ikonach: MegaUpper i żeby pod nickiem był wklejony ten obrazek http://darkwarez.pl/forum/templates/bLock/images/ranks/vip.gif Jaki zestaw: Podstawowy - Wszystkie ikony (opis, screeny, download) Wzór: Nr. 2 Od Siebie: Z góry dziękuję . RE: Ikony dla uploadowania w serwisach ? U mnie za free ! - BartuS - 07-03-2011 12:35 Gotowe KLIK Czekam na następne zamówienia RE: Ikony dla uploadowania w serwisach ? U mnie za free ! - cinexik - 07-03-2011 12:36 Masz + choć osobiście mi śie nie podoba;/ RE: Ikony dla uploadowania w serwisach ? U mnie za free ! - Mataz - 07-03-2011 15:52 Nick jaki ma być na ikonach: HeroMataz Jaki zestaw: Podstawowy - Wszystkie ikony Wzór: Nr. 1 Z góry dzięki wielkie RE: Ikony dla uploadowania w serwisach ? U mnie za free ! - EseseK - 07-03-2011 15:55 OK ! Wszystko ok , wielkie dzieki plusik leci do Ciebie . RE: Ikony dla uploadowania w serwisach ? U mnie za free ! - BartuS - 07-03-2011 18:27 @Mataz, gotowe KLIK RE: Ikony dla uploadowania w serwisach ? U mnie za free ! - Mataz - 08-03-2011 17:18 Dzięki wielkie ogromny + do Ciebie leci |