[Rozwiązane]Strategia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Strategia (/Temat-Rozwiazane-Strategia-2975) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Strategia - kubeQ - 09-03-2010 19:14 Na pewno jakbym się wysilił mocno to bym znalazł odpowiedzi, ale pomyslałem i wywnioskowałem, że dla nowych użytkowników i zmiany która mają byc prowadzone moje pytania się przydadzą. 1. Jak strategicznie podejsc do wykorzystania punktow? Lepiej zaatakawac na najblizszym restocku i o cos powalczyc czy jednak zbierac punkty na ten sklepik gdzie rzeczy beda drozsze punktowo, ale pewne. 2. Nie wiem jak wygląda restock, ale czy jezeli cos tam zaklepie i moze sie to nie powiesc czy punkty przepadaja czy cos takiego? 3. Czytalem ze mozna na jednym IP miec roznych czlonkow rodziny. Czy ta rodzina moze miec 20 czlonkow ? Babcia dziadek kuzynka stryj? Czy to sie miesci w prawie lockerz.com ? 4. Czy konta ktore sa aktywowane przez zaproszenie musza byc uzutkowana w sensie czy jezeli zaloze konto i czy ono sobie bedzie poprostu czy lockerz.com sie w tym połapie czy nie odbiora punktu za zaproszenie osoby ? RE: Strategia - mozambik1 - 09-03-2010 19:22 1. Rób co chcesz ze swoimi punktami, a nie wiadomo dokładnie kiedy ma się ten ów sklepik pojawić wiec możesz zbierać jak chcesz coś konkretnego i drogiego 2.Tego akurat nie wiem 3 Tak, na jednym ip można zarejestrować członków swojej rodziny, ale można zrobic w ten sposób 5 kont maksymalnie 4. Nie odpowiadasz za to co robi dana osoba ze swoim kontem. Może zbierać sobie punkty albo nie i nie odejmą ci za to pkt ani nic RE: Strategia - kubeQ - 09-03-2010 19:31 Ciekawy jestem jeszcze odpowiedzi na moje 2 pytanie. Może wypowie się ktos kto juz odbyl restock. Kontunuujac moje 3 pytanie- ponieważ mam mały pomysł. Odnośnie tego IP to musi ono się róznić przy rejestracji na lockerz.com czy jak? Bo mam pomysł by załozyc w domu 20 kont email. Bywajac u znajomych odpalic te konta... Jezeli na jednym ip moze byc 5 kont, to rozumiem ze musze skorzystac z internetu u 4 znajomych ;] Czy dobrze mysle ? RE: Strategia - Kilol - 09-03-2010 19:35 2. Kiedy coś zamówisz na restocku, to nagroda jest już twoja i nikt ci jej nie odbierze. Restock wygląda tak - http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=161 3. Też się zawsze nad takim pomysłem zastanawiałem, ale nie chce ryzykować. RE: Strategia - mozambik1 - 09-03-2010 19:35 Tak, dobrze myślisz ale wiesz mogą się kapnąć, ktoś już tak miał, że miał fake konta i jak wygrał nagrodę to dostał emalia, że nie dostanie bo oszukiwał czy coś . Lepiej legalnie ich zdobyć np. w szkole poprosić kogoś o rejestracje a jak ktoś już to zrobi to mu coś kupisz w szkolnym sklepiku np. drożdżówkę albo paczkę lays'ów RE: Strategia - kubeQ - 09-03-2010 19:38 Słuchajcie jeszcze z tymi kontami email. Jak mówicie, że to ryzykowne to mój plan wygląda tak by załozyć 20 kont email i bywajać gdzieś odpalać po jednym. To u kogoś to w kafejce. Chyba teraz będzie już git prawda ;] ? Jakie jest prawdopodobienstwo na zdobucie czegos w restocku? Rozumiem, ze opoznienie nasze do USA jest tak duze, ze prawie zadne. Bo chyba sprawa wyglada tak ze osob w Polsce jest duzo ktore maja np. pkt na PS3 tylko nie maja jak ich wykorzystac to prawda ? RE: Strategia - mozambik1 - 09-03-2010 19:41 W kafejce nie masz pewności czy już nie robił tego ktoś przed tobą, mogą nie mieć też zmiennego ip RE: Strategia - kubeQ - 09-03-2010 19:51 A to IP jest sprawdzane konkretnie przy rejestracji? Czy moze tak gleboka sprawdzaja ze patrza na email ze byl tworzony z tego samego IP. Bo na to nie dostalem odpowiedzi ? RE: Strategia - Kilol - 09-03-2010 19:54 Za pewne przy rejestracji. Lockerz nie ma czasu na sprawdzanie IP po pocztach itp. RE: Strategia - kubeQ - 09-03-2010 19:57 Chociaz tyle Chcialem jeszcze zapytac o te restocki. Czy jezeli chce brac w nich udzial to musze jakos za nie zaplacic ? Punktami ? Bo raz czytalem ze ktos wygral laptopa za 3500pkt, ktory tak na prawde byl za 2000pkt czy jakos tak... Jak to mozliwe ? Na jakie maila najlepiej wysyłać zaproszenia ? |