[Rozwiązane]Nowe konto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Nowe konto (/Temat-Rozwiazane-Nowe-konto-2952) |
[Rozwiązane]Nowe konto - Yanke$ - 09-03-2010 14:44 Witam. Chcę sobie założyć drugie konto na Lockerz - bo na pierwszym robiąc Z-Lista oszukiwałem, robiłem fake'i i boję się o brak koszulki. No to: 1. Robiłem sobie konto"(pierwsze) i na nim (nie wszystkie) fake'i; zdobyłem Z-List. Wysłali coś tam, ale nie standarowe potwierdzenie wysłania T-Shirta. Później się przyznałem do fake'ów i nie wiem, czy dojdzie koszulka. Nie odpowiadają na żadne mejle. Więc chcę sobie drugie konto zrobić: 1. Z pierwszego za fake'owanego konta wysłałem zapro do kolegi, ten zaakceptował i chcę przejąć to konto. Czy w związku z tym mi coś grozi ? Słyszałem, że wiele osób ma dwa konta. Za każdą odpowiedź przyznam reputa. Prosiłbym ewentualnie co mam zrobić - napisać coś do nich z nowego konta. Dzięki wszystkim z góry. RE: Nowe konto - Kilol - 09-03-2010 15:36 Moim zdaniem powinieneś pisać do nich cały czas, aż ci odpiszą. Co do dwóch kont, to nic ci nie grozi. W końcu każda osoba z rodziny może mieć na siebie jedno konto. RE: Nowe konto - Yanke$ - 09-03-2010 15:52 Ale skoro na pierwszym koncie mam ostatnią szansę z fake'ami i uznają te drugie konto za fake'a jak np. wygram podczas restocku, to kompletna lipa ! RE: Nowe konto - Kilol - 09-03-2010 15:57 hmm... No właśnie. Nie wiadomo jak cię potraktują. Trochę biedy sobie narobiłeś chłopie. RE: Nowe konto - NaoS - 09-03-2010 16:13 To można sobie założyć drugie konto (na mame? ) i normalnie na nim zbierać punkty? Przeglądałem forum i podobno były przypadki że anulowali wygraną. RE: Nowe konto - Kilol - 09-03-2010 16:16 Proste, że można. Możesz zamówić 2 nagrody na dwóch kontach. Były przypadki, że anulowali komuś nagrodę, ale to przez to, że ktoś zrobił sobie ok. 10-30 kont fake. RE: Nowe konto - Yanke$ - 09-03-2010 16:17 Ale nie spamujcie innymi sprawami. Ja chcę konkretne teksty, które mam wysłać, najlepiej z obydwu kont. Tylko konkrety, bez spamu. [Rozwiązane][Rozwiązane]Nowe konto - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |