Korespondencja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Dyskusja (/Forum-Dyskusja-51) +----- Wątek: Korespondencja (/Temat-Korespondencja-295) Strony: 1 2 |
Korespondencja - Marello - 08-12-2009 19:15 Zamieszczajmy tu korespondencje z take-a-gift Napisałe do nich tak: Witam serdecznie, chciałem dowiedzieć się czy ptk za polecenie znajomemu takeagift.pl można gdzieś sprawdzić ? I czy po uruchomieniu strony ptk nie przepadną ? Pozdrawiam Marcin z Karkowa. Odpisali za dwie godziny ^^ : Szanowny Panie, w tej chwili nie ma możliwości sprawdzenia ilości punktów, aczkolwiek pracujemy nad tym. Wszystkie zdobyte przez Pana punkty zostaną przypisane do Pańskiego konta w momencie gdy przy pełnej rejestracji poda Pan e-mail użyty podczas rejestracji wstępnej. -- Krzysztof * TakeAGift.pl * RE: Korespondencja - Alcor - 08-12-2009 19:24 Zapytałem się czy strona ruszy odrazu jak będzie 10000 ludzi czy będzie trzeba jeszcze trochę poczekać i czy punkty za zaproszenia są prawidłowo naliczane. I dostałem taką odpowiedź: Szanowny Panie, Planujemy, że finalna wersja strony pojawi się w internecie w momencie gdy liczba zarejestrowanych użytkowników osiągnie 10 000. Jednak, aby zapewnić jak największy komfort korzystania z serwisu musimy zapiąć wszystko na ostatni guzik. Prosimy uzbroić się w cierpliwość. W odpowiedzi na drugie pytanie, pragnę Pana poinformować, że wszystkie punkty pozyskane z linków polecających zostaną przypisane do Pańskiego konta automatycznie. Wystarczy, że podczas pełnej rejestracji poda Pan e-mail użyty podczas rejestracji wstępnej. -- Krzysztof * TakeAGift.pl * RE: Korespondencja - Admin - 08-12-2009 20:37 cytuje "Pańskiego konta w momencie gdy przy pełnej rejestracji poda Pan e-mail użyty podczas rejestracji wstępnej." błąd ! przed GDY zawsze wstawiamy przecinek ! niechlujny support ! xX wiem powinnem rzucic alkohol Xx RE: Korespondencja - Andre101 - 10-12-2009 14:53 Ja tez pisalem do nich: Witam, mam pytanie ile osób może się zarejestrować z jednego ip, bo moja mama chciała się zarejestrować. Aha i jeszcze jedno ile lat trzeba mieć żeby można było się zarejestrować. Pozdrawiam i odpowiedz Witam, w serwisie mogą rejestrować się tylko i wyłącznie osoby fizyczne które ukończyły 18 lat lub osoby niepełnoletnie posiadające zgodę prawnych opiekunów. W przypadku chęci zarejestrowania drugiej osoby, prosimy w e-mail`u zwrotnym przysłać nam dane rejestracyjne tj.:imię oraz adres e-mail, oraz ewentualnie link polecający. -- Krzysztof * TakeAGift.pl * RE: Korespondencja - Marello - 10-12-2009 15:04 Ale ta zgoda jest potrzebna tylko do odbioru nagrody ? RE: Korespondencja - Andre101 - 10-12-2009 15:10 No nie wiem dokonca ale chyba tak. Jak ktos nie bedzie mial +18 zawsze nmoze na starych konto zalozyc a przy odbiorze podpisze sie za starych i juz RE: Korespondencja - Kilol - 10-12-2009 15:16 Gdzieś ok. 95% osób z naszego forum jest niepełnoletnia. No tak. Nie musisz koniecznie rejestrować się na swoje dane, lecz np. na ojca, lub mamę. RE: Korespondencja - Andre101 - 10-12-2009 15:17 Bo pełnoletnim nie chce się bawić w to bo zazwyczaj maja stale dochody. Ja tez nie jestem pelnoletni ale na siebie zaloze konto RE: Korespondencja - Royside - 10-12-2009 15:58 Witam, w tej chwili nie udzielamy informacji na temat działania portalu. Prosimy uzbroić się w cierpliwość. -- Krzysztof * TakeAGift.pl * Spoko RE: Korespondencja - Razer - 10-12-2009 16:30 A oto moja: Kod: Witam zespół Takeagife.pl! Odp. po godzinie: Kod: Szanowny Panie, |