iPod Shuffle 4 generacji - Tips n' Tricks - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: iPod Shuffle 4 generacji - Tips n' Tricks (/Temat-iPod-Shuffle-4-generacji-Tips-n-Tricks-29415) |
iPod Shuffle 4 generacji - Tips n' Tricks - BartuS - 03-03-2011 13:40 Witam bardzo serdecznie ! -------------------------------- Dziś chciałbym przedstawic Wam wszystkie (po całym dniu zabawy) odkryte przeze mnie tricki w iPodzie Shuffle 4 generacji. Zaczynamy ! -------------------------------- Ten poradnik kierowany jest głównie do użytkowników, którzy zaczynają przygodę ze swoim iPodem. Jeśli jednak nie jesteś początkującym użytkownikiem iPoda proszę o powstrzymanie się od komentarzy - "Ja to już znałem..." -------------------------------- Funkcja VoiceOver pozwala Twojemu iPodowi przemówic ! Oto zbiór wszystkich tricków dot. VoiceOver. przycisk VoiceOver 1. Wykonawca i tytuł - Kliknij na przycisk VoiceOver tylko 1 raz. 2. Informacje o stanie baterii - Kilknij na przycisk VoiceOver 2 razy w bardzo małym odstępie czasu. 3. Playlisty - Kliknij i przytrzymaj przycisk VoiceOver. -------------------------------- Panel odtwarzacza. Cytat: Steruj muzyką jednym kliknięciem. Oto tricki związane z panelem odtwarzacza: 1. Zablokuj klawisze (przydatne w przypadku noszenia ipoda w kieszeni) - Przytrzymaj przycisk Play/Pause do momentu, aż usłyszysz dźwięk zamykającej się kłódki. 2. Odblokuj klawisze - Przytrzymaj przycisk Play/Pause do momentu, aż usłyszysz dźwięk otwierającej się kłódki. 3. Przewijanie w tył - Przytrzymaj przycisk |<< 4. Przewijanie do przodu - Przytrzymaj przycisk >>| -------------------------------- To już wszystkie sztuczki dot. iPoda Shuffle 5 generacji. Dziękuję za przeczytanie poradnika, mam nadzieję, że pomogłem RE: iPod Shuffle 5 generacji - Tips n' Tricks - Leopard - 09-03-2011 14:57 Po pierwsze, to Shuffle czwartej generacji. Po drugie, to jeśli siedziałeś nad tak lipnym poradnikiem przez cały dzień to pozdrowienia od Leopard'a i wieeelki facepalm. RE: iPod Shuffle 4 generacji - Tips n' Tricks - Paviano - 09-03-2011 18:25 Cytat:To już wszystkie sztuczki dot. iPoda Shuffle 5 generacji.To może ósma generacja.. I nad tym cały dzień siedziałeś :O RE: iPod Shuffle 4 generacji - Tips n' Tricks - cinexik - 09-03-2011 18:28 Nom, w temacie 4 generacja, w poście, że 5. Poza tym ja jestem zielony, nigdy szuffli nie miałem w ręce ale to co piszesz to po prostu chhyba każdy głupi wie. Myślałem, że jakieś tricki fajne tu dałeś a tu kupa Leo dobrze ćwierka RE: iPod Shuffle 4 generacji - Tips n' Tricks - onlyone - 10-03-2011 20:07 Nie wiedziałem że można blokować klawisze, wielkie dzięki Reszta jest podana w instrukcji załączonej do iPoda RE: iPod Shuffle 4 generacji - Tips n' Tricks - MotorniczyTramwaju - 10-03-2011 20:17 Ja mam 3 generację i wszystkie te funkcje mam w pilocie ze słuchawkami RE: iPod Shuffle 4 generacji - Tips n' Tricks - krysia9545 - 11-03-2011 13:02 Mnie to nie wygląda na "sztuczki i porady", lecz na ubogą instrukcję obsługi. |