Jak to ogarnąć - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Jak to ogarnąć (/Temat-Jak-to-ogarnac-2933) |
Jak to ogarnąć - TheOne - 08-03-2010 22:39 Witam, jestem nowy na forum jak i na lockerz.com. Przeglądam tematy, dowiedziałem się sporo przydatnych rzeczy, ale chciałbym się dowiedzieć na co zwracać uwagę, co dobrze robić na początku, gdy jest się świeżym ogólnie przydatne informacje Z góry dziękuję i liczę na wyrozumiałość RE: Jak to ogarnąć - Kilol - 08-03-2010 22:43 Na Lockerz praktycznie nic nie musisz robić oprócz odpowiadania w "Dailes", logowania się i zapraszania znajomych (nie koniecznie). Ważne są codzienne zbieranie PTZ i najważniejsze - przygotowanie się na restock, czyli wystawienie nagród. Musisz przy tym dobrze skonfigurować autofilla. Poradnik znajduje się na forum w dziale "Poradnii". Liczy się też szybkość podczas restocku, bo jak na twoją nagrodę rzuci się masa osób, to możesz nie zdążyć. Tyle ode mnie. Pozdro. RE: Jak to ogarnąć - lsedc - 08-03-2010 22:45 Może jakieś szczegółowe pytanie, bo jak mówisz, że już trochę poczytałeś, to nie jestem zorientowana czy mogę Ci w ogóle pomóc? RE: Jak to ogarnąć - Magnus - 08-03-2010 22:48 Około 15 sekund i nie ma nic wartościowego od Autoflla jest lepsze Greasemonkey nie wiem czy nie banują za to ale to uzupełnia Ci automatycznie dane wszystkie razem z krajem w przypatku autofilla nadusza sie Alt+j i Ci uzupelnia rubryki oprocz kraju.W zakładce play masz filmiki za nie też zbiera się punkty , Gdy nazbierasz 20 znajomych uzyskujesz range Z-list wtedy ptz sa naliczane 2x i koszulke wysylaja Ci ... / RE: Jak to ogarnąć - TheOne - 08-03-2010 22:52 szczerze to nie wiem jak działać z tym restockiem, jakiś paypal tam trzeba zakładać, autofill, przypomnienia o restocku itd itp. Widzę, że jesteście skorzy do pomocy, cieszy mnie to ! RE: Jak to ogarnąć - Kilol - 08-03-2010 23:04 Konto PayPal sobie na razie odpuść, bo takie konto musisz sobie założyć, kiedy wygrasz kasę z Lockerz. Nie wiem o co ci dokładnie chodzi. Zadaj jakieś pytanka. Aha zapomniałem o jednym. Odwiedzaj stale nasze forum, a wszystkiego się dowiesz. RE: Jak to ogarnąć - TheOne - 08-03-2010 23:07 no jak napisałem wyżej, restock, autofill itd. O co w tym wszystkim chodzi RE: Jak to ogarnąć - Kilol - 08-03-2010 23:12 Przeczytaj ten poradnik - http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=583 Masz tam info. o restocku itd. Ale wytłumaczę ci lepiej i po swojemu : Restock, to wystawienie nagród do wykupienia. Odbywa się raz na miesiąc. Co do autofilla, to jest to automatyczne uzupełnianie danych. Dane takie musisz uzupełnić przy zamawianiu nagrody podczas restocku. RE: Jak to ogarnąć - TheOne - 08-03-2010 23:30 Dzięki! Jest tu sporo informacji! A skąd wiem o restocku ? Czy jest pewne, że gdy jest restock to zamówię tą nagrodę, którą chcę ? Jak z godzinami ? W USA i PL? RE: Jak to ogarnąć - Kilol - 08-03-2010 23:34 O restocku dowiesz się między innymi z naszego forum, ale Lockerz zawsze podaje informacje na stronie głównej. Pewności nie masz, że wygrasz nagrodę, ale masz spore szanse. Masę osób już wygrało, więc czemu i ty nie możesz wygrać. Restocki do tej pory odbywały się w godzinach od 18.00-24.00. |