![]() |
[Rozwiązane]Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D (/Temat-Rozwiazane-Nagroda-odebrana-i-zwrot-PTZ-D-29294) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - Mlody666 - 02-03-2011 07:17 Niezłą niespodziankę sprawiło mi Lockerz - oddali mi PTZ i pieniądze za nagrodę z Shop. Sprawa wygląda następująco: w styczniu zamówiłem w shopie nagrodę, zapłaciłem za przesyłkę i pare $ za nagrodę. Wszystko było OK paczka poszła UPS do kumpla w Angli jednak po drodze gdzieś się zapodziała. Dzwoniliśmy z kumplem do UPS i pisaliśmy emaile jednak po miesiącu nie było z ich strony odzewu. Napisałem więc do Lockerz że nie dostałem paczki z prośbą i interwencję w UPS i oto co odpisali: Cytat:Hello, W tak zwanym międzyczasiem UPS skontaktował się z kumplem że znaleźli paczkę w niemczech w magazynie niedostarczonych przesyłek. Wczoraj odebrał ją w siedzibie UPS w UK. I teraz nasuwa się pytanie czy pisac o tym do lockerz, że jednak nagrodę dostałem? Wrodzona uczciwość mówi żeby pisać i odesłać im kasę a wrodona polska kombinatoryka mówi mi żeby olać temat - zwłaszcza że dzięki zwrotowi prawie wszystko z shop mogę mieć za free ![]() Jakieś porady? RE: Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - BartuS - 02-03-2011 07:22 Jeden z userów miał to samo z PSP. Kupił PSP - Anulowali, oddali kasę i ptz a tu po kilku dniach (tygodniach ?) paczka była w PE ![]() RE: Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - Gumitto - 02-03-2011 08:00 (02-03-2011 07:17)Mlody666 napisał(a): Niezłą niespodziankę sprawiło mi Lockerz - oddali mi PTZ i pieniądze za nagrodę z Shop.Twoje sumienie. Ja bym oddał. Lockerz pozwala nam zarabiać nie małe pieniądze. Na pewno rozpoczęli procedurę odszkodowania i dowiedzą się, że paczka jednak dotarła. A potem dostaniesz bana na konto i anulacje. RE: Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - xPietrek - 02-03-2011 10:03 Te "parę groszy" co byś miał im wrócić to dla nich to jest nic... jednak możesz zapytać, co z tym zrobić. Kathy się ucieszy że mają uczciwych userów ![]() RE: Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - Mlody666 - 02-03-2011 10:22 No właśnie cały czas się zastanawiam. Zobaczę jak paczka dotrze do PL czy to w ogole to co zamówiłem i wtedy skrobnę do nich z pytaniem co dalej robić... RE: Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - wesolutki - 02-03-2011 11:21 Olej to i się ciesz;p Dość na nas zarabiają i napewno przez to nie zbiednieją ![]() RE: Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - Mlody666 - 02-03-2011 13:05 Tyle to ja wiem że dobrze zarabiają ale obawiam się BANA bo mam teraz dużo PTZ i chciał bym jeszcze coś od nich wyciągnąć po kosztach przesyłki ![]() RE: Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - Mateusz5511 - 02-03-2011 13:26 ciekawe kto kupil psp ![]() RE: Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - Morfit - 02-03-2011 13:26 Ja bym był uczciwy i oddał. RE: Nagroda odebrana i zwrot PTZ :D - Admin - 02-03-2011 13:47 Jak sie odezwiesz to szybciej dostaniesz bana, niz jak sie nie odezwiesz wogole. |