Zarobek bez wysiłku - Filesonic.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarobek bez wysiłku - Filesonic.com (/Temat-Zarobek-bez-wysilku-Filesonic-com-29211) |
Zarobek bez wysiłku - Filesonic.com - patrykcross1 - 28-02-2011 19:55 Cześć! Mam dla Ciebie na sposób zarobku. Poświęcając Godzinkę dziennie możesz tygodniowo zarobić nawet 20$ . Pewnie nie raz już szukałeś sposobu zarobku lecz jesteś niepełnoletni? To coś wprost dla Ciebie!!! Strona internetowa o której mówię nazywa się FileSonic. Początki mogą być trudne, bo trzeba zuploadować pliki i zarobić na nich 5$ na kupno Konta Premium. Jest także inny sposób. Możesz od razu kupić na Allegro.pl voucher za 25,- i aktywować konto premium. Rejestracja: Kod: Kod: http://www.filesonic.com/referral/1983781 1. Wchodzimy w link podany wyżej. 2. Klikamy w Join NOW! 3. Po rejestracji wchodzimy na meila, na którego przyszło nam hasło i je kopiujemy, oraz najlepiej zmieniamy dla uproszczenia. 4. Po zalogowaniu klikamy w ustawienia w prawym górnym rogu ekranu. 5. Konfigurujemy swoja kartę, czyli wybieramy sposób zapłaty, polecam PayPal, oraz koniecznie wybieramy opcje PAY PER DOWNLOAD, inaczej pobrania z Twojej karty nie będą się liczyc. ( Strona jest po polsku, więc problemów ze znalezieniem opcji, nie będzie ) ZARABIANIE: Gdy już się zarejestrowaliśmy, uploadujemy pliki do Filesonic po czym wstawiamy je w linkach na inne fora. Gdy uzbierasz 5$ : Pierwsze co trzeba zrobić to rejestracja konta na jakimś forum warezowym(np. darkwarez, precyl, peb, ajo itd). 1. Jeśli już mamy konto to wchodzimy w dział Gry(nie koniecznie, mogą to być Filmy lub jakiś inny z linkami). 2. Otwieramy temat z jakąś grą, i szukamy linków do pobrania jej (linki muszą być na FileSonic!). 3. Kopiujemy wszystkie linki. 4. Wchodzimy na Filesonic.com. 5. Klikamy w Narzędzia -> Zdalne wysylanie 6. W oknie które zobaczymy wklejamy linki które skopiowaliśmy i klikamy „wyslij”. Właśnie w kilka sekund gra/film czy co tam skopiowaliśmy przerzuciła się na nasze konto! 7. Teraz wchodzimy w Zarządzaj plikami. W największym oknie ukazały się skopiowane pliki. 8. Zaznaczamy każdy ptaszkiem, poprzez kliknięcie n niego, po czym klikamy w „Generete links” 9. W okienku które nam się teraz ukazało są nasze linki! Kopiujemy je. 10. Teraz wracamy do tematu z grą z którego skopiowaliśmy linki i przy poście osoby która je dodała naciskamy Quote. Otworzyło nam się okienko edycji posta. 11. Usuwamy znaczniki [quote] z początku i końca postu, po czym zastępujemy linki kolesia swoimi! 12. Klikamy wyślij post. Powtarzamy ten proceder z innymi grami/filmami ile chcemy. Na początek radzę tak wrzucić kilka gierek i filmów. Wypłata w każdy wtorek. Minimum do wypłaty - 15$. Bawię się w to od kilku dni. Screen: O Północy dodam SS'y ile dziś zarobiłem Polecam rejestracje z mojego referrala. Ciebie to nic nie kosztuje a możesz mi wynagrodzić czas który poświęciłem na napisanie tego Poradniku. Jeśli masz do mnie pytania: Skype: patrykcross GG: 4642937 Pozdrawiam RE: Zarobek bez wysiłku - Filesonic.com - Kilol - 28-02-2011 22:00 Regulamin Zarobek bez wysiłku - Filesonic.com - Admin - 10-02-2013 11:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |