![]() |
Jak usunąć "czarną dziurę" pod forumowym SB na Operze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak usunąć "czarną dziurę" pod forumowym SB na Operze (/Temat-Jak-usunac-czarna-dziure-pod-forumowym-SB-na-Operze-29163) |
Jak usunąć "czarną dziurę" pod forumowym SB na Operze - xPietrek - 27-02-2011 22:51 1. W notatniku wpisujemy kod: #fb-root{display:none;} Plik ten zapisujemy w dowolnej lokalizacji i pod jakąkolwiek nazwą ale z rozszerzeniem .css (np. blackhole.css). Możemy także pobrać gotowy plik tutaj --> blackhole.css (Prawy klawisz-->Zapisz element docelowy...) 2. Otwieramy Operę, z której menu wybieramy Ustawienia, Preferencje a potem wybieramy zakładkę Zaawansowane i wciskamy przycisk Zawartość (z lewej). Wciskamy przycisk Opcje stylów. Na dole nowego okienka wciskamy Wybierz, wskazujemy utworzony przez nas wcześniej plik blackhole.css. 3. Zatwierdzamy OK Czarna otchłań zniknie na zawsze ![]() RE: Jak usunąć "czarną dziurę" pod forumowym SB na Operze - haggard - 27-02-2011 23:02 Nie wiem gdzie ty tutaj masz otchlan,a le rosnie z ciebie hakier, brawo ![]() RE: Jak usunąć "czarną dziurę" pod forumowym SB na Operze - xPietrek - 27-02-2011 23:04 (27-02-2011 23:02)haggard napisał(a): Nie wiem gdzie ty tutaj masz otchlan,a le rosnie z ciebie hakier, brawo Uczę się od najlepszych ![]() Pozdro Dominator ![]() RE: Jak usunąć "czarną dziurę" pod forumowym SB na Operze - Burned - 27-02-2011 23:15 Dzięki, zastanawiałem się czy to tylko u mnie tak ![]() RE: Jak usunąć "czarną dziurę" pod forumowym SB na Operze - Gumitto - 28-02-2011 00:02 Dzięki za poradę! Uchroniłeś forum przed nieuchronnym wchłonięciem przez czarną dziurę. Ratunek przybył na w ostatniej chwili. Kapitan Bomba się chowa. URE MY HERO! RE: Jak usunąć "czarną dziurę" pod forumowym SB na Operze - Miu - 28-02-2011 16:42 (28-02-2011 00:02)gumitto napisał(a): Uchroniłeś forum przed nieuchronnym wchłonięciem przez czarną dziurę. Sorka za offtop,ale to razi w oczy ;s gdzie tu sens i logika? ![]() RE: Jak usunąć "czarną dziurę" pod forumowym SB na Operze - Daminn - 28-02-2011 22:58 Miu W pewnych sprawach nie należy doszukiwać się sensu i logiki, bo są na tym świecie rzeczy które się fizjologom nie śniły ;E Ważne że uratował nas przez pochłonięciem przez czarna dziurę. |