Rapids.pl - Zarabianie na polecaniu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Rapids.pl - Zarabianie na polecaniu! (/Temat-Rapids-pl-Zarabianie-na-polecaniu-29125) |
Rapids.pl - Zarabianie na polecaniu! - Diqtion - 27-02-2011 14:41 Witam, Znalazłem serwis nazwie Rapids. Polega on na tym, że po wysłaniu sms'a (wykupienie transferu) możemy pobierać pliki z maksymalną prędkością z serwisów takich jak rapidshare, hotfile, fileserve, filesonic itp. Teraz to co zapewne najbardziej Was interesuje, a mianowicie Program Partnerski. Za każdą rejestrację poleconego - 25 punktów. Pobranie 1GB danych z udostępnionego publicznego linku - 10 punktów. Wydanie każdego 1 zł na doładowanie własnego konta - 1 punkt. Wydanie każdego 1 zł na doładowanie konta przez poleconego - 10 punktów. Punkty możemy wymieniać na transfer dzięki czemu nie będziemy musieli wysyłać sms'ów: 30 punktów - 2 GB 75 punktów - 5 GB 150 punktów - 10 GB 300 punktów - 20 GB 450 punktów - 30 GB 600 punktów - 40 GB 750 punktów - 50 GB 1400 punktów - 100 GB 2700 punktów - 200 GB Oprócz tego punkty można też wymieniać na pieniądze: 2500 punktów - 50 zł 5000 punktów - 100 zł 10000 punktów - 200 zł 15000 punktów - 300 zł Także można naprawdę na tym skorzystać. Co do wymiany punkty na transfer jest to w 100% sprawdzone. Jeśli chodzi o kasę to jeszcze nie sprawdziłem. Tak więc odnoszę się do was z wielką prośbą o pomoc w uzbieraniu 2 500 punktów abym mógł sprawdzić wiarygodność serwisu. REJESTRACJA 1. Kliknij w banner: Lub czysty link: rapids.pl 2. Wpisz nick, email, hasło. 3. Potwierdź konto klikając link w emailu. 4. Trzeba chociaż RAZ zalogować się do serwisu!!! KONIEC Jeżeli będziecie rejestrowali mi się z reflinka to szybciej sprawdzimy czy serwis naprawdę wypłaca kasę! Pozdrawiam, DamianKocela rapids - podwojone pakiety doładowań - kremufka - 01-05-2015 10:10 Witam, Z dzisiejszym dniem ruszyła ponownie promocja na serwisie z podwojeniem wybranych pakietów doładowań: Cytat:Promocja startuje dnia 01.05.2015, a kończy się z dniem 03.05.2015 o godz. 23:59 Serwis jest niemal identyczny jak rapideo, wpłacamy kasę np. za 5 zł teraz mamy 24 GB które obsługują niemal wszystkie serwisy hostingowe: Cytat: 4sharedMamy także możliwość konwersji filmu z youtube do .mp3 (w dobrej jakości) i możliwość oglądania filmów online - który wykorzystuje jednak nasz transfer ale za to oglądamy bez opóźnień Transfer jest odliczany dopiero po pobraniu pliku a nie po jego dodanie np. pobraliśmy jakiś film do połowy, to z transferu odejmuje nam załóżmy 350 MB transferu a nie cały na raz. Czasami miałem tak że po prostu wyskoczył jakiś błąd i nie mogłem wznowić ściągania filmu, wtedy po prostu piszemy prośbę do administratorów że pliku nie udało się ściągnąć i zwracają nam transfer! Obsługa serwisu jest super, administratorzy nigdy nie odmówili mi zwrócenia transferu. Podsumowując ceny: 2 zł - 10GB 4,50 zł - 24GB 9,50zł - 60GB 14 zł - 90GB 29 zł - 200 GB Nie ma limitu czasowego w jakim musimy go wykorzystać! Oferta jest przyjazna cenowo i zachęcam do spróbowania! (nie jestem w żaden sposób zaprzyjaźniony z serwisem to moja opinia, umieszczam to jako taką jakby podpowiedź) Link do strony czysty: http://rapids.pl/ A to jest mój link polecony, jeśli chciałbyś mi podziękować za napisanie tego artykułu: http://rapids.pl/77240 Pozdrawiam, życzę miłej majówki |