[SPRZEDAM] Playstation 2 Slim - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Playstation 2 Slim (/Temat-SPRZEDAM-Playstation-2-Slim-28971) |
[SPRZEDAM] Playstation 2 Slim - Driver - 24-02-2011 22:05 Sprzedam Playstation 2 Slim zakupioną jakos 2 lata temu w Electro World. Nie grałem na niej duzo , poniewaz miałem troche obowiazków , dlatego postanowiłem ją sprzedać. W skład wchodzi: - PS2 Slim - Pad PStwo & PSone - 2x memory card Sony 8Mb ( na jednej jest Free McBoot - odtwarza kopie zapasowe gier) - Oryginalną grę Need for Speed:Most Wanted - pare kopii zapasowych gier - okablowanie Cena: dogadamy się Kontakt GG:7881026 Wystawiam oczywiscie na Allegro Pozdro ;] RE: [SPRZEDAM] Playstation 2 Slim - CrisPL - 24-02-2011 22:10 A można np. samą kartę z Free McBoot? RE: [SPRZEDAM] Playstation 2 Slim - Driver - 26-02-2011 18:23 nie [SPRZEDAM] Playstation 2 Slim - Roben - 30-07-2012 11:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |