Black Ops Zajżyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Black Ops Zajżyj (/Temat-Black-Ops-Zajzyj-28944) |
Black Ops Zajżyj - gorasta - 24-02-2011 18:22 Witam W tym temacie chciałbym, aby forumowicze majęcy black opsa wpisali się. Otóż chciałbym, zorganizować jakiś turniej pomiędzy iLockem a nami. Jak wiecie maję oni serva i dzięki temu można by ustawić jakis poziom rozgrywek. Oprócz tego na tsie możemy razem pogrć. Na naszym Ts3 w pokoju gracza mamy otwarty kanał Black Ops. Oprocz tego mam dostęp do 2 kanałów VIP:idea: które można zabespieczyć hasłem, to w wypadku rozgrywek między sobą Swoją drogą fajnie było by się zmierzyć z kąkurencją. Tak więc wpisujcie się.2 RE: Black Ops Zajżyj - Paviano - 24-02-2011 21:37 Steam/nonsteam? Ortografia RE: Black Ops Zajżyj - gorasta - 24-02-2011 22:45 Steam rzecz jasna. Całe życie mam z tym probiem;D |