Videobb zarabianie za oglądanie, wypłacalny!. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Videobb zarabianie za oglądanie, wypłacalny!. (/Temat-Videobb-zarabianie-za-ogladanie-wyplacalny-28830) |
Videobb zarabianie za oglądanie, wypłacalny!. - krzysiek5680 - 22-02-2011 21:50 Witam! Chciałem wam przedstawić nowy serwis, serwis ten to Videobb, jest on stworzony przez włascicieli fileserve o czym świadczy podobny wygląd strony. Ale do rzeczy: Wrzucamy na serwer plik(z kompa lub remote) jesli ktos obejrzy film my dostajemy kase, poniżej tabelka przedstawiajaca stawki za oglądanie wrzuconych przez nas plików. 10 000 to naprawdę mało gdyż dużo osób oglada. Polska jest niestety w 4 grupie ale najwiecej obejrzeń jest z 1 i 2 grupy. Główne zalety: 1.Możesz zarobić do $30 za 10.000 wyświetleń Twojego filmu. 2. Wypłacalny!(niżej dowód) 3. Otrzymasz 25% z zarobków Twoich poleconych! 4. Wypłaty co tydzień w poniedziałek. Minimum $20! 5. Możliwość remote uploadu 6. Możliwość wgrywania poprzez FTP 7. Przejrzysta strona 8. Dokładne statystyki Dowód wypłaty A oto mój refflink:http://www.videobb.c...?r=qyre7ul1xbis Nie będę go maskował bo nieukrywam że chodzi mi o to żeby zdobyć kilku poleconych.Jeśli chcesz, zarejestruj sie z mojego linka jesli nie to nieDołączona grafika Ale jesli sie zarejestrujesz z mojego linka i napiszesz mi wiadomośc na maila [email protected] ze swoim nickiem z videobb wyślę ci ciekawy sposób jak łatwo zarabiać na tym serwisie. P.S Można zarobić wiecej niż na zwykłym uploadzie plików! RE: Videobb zarabianie za oglądanie, wypłacalny!. - nothing - 22-02-2011 22:12 A to Polska w D A przed nimi : Estonia,Kuwait, Litvia.... Videobb zarabianie za oglądanie, wypłacalny!. - Hybrid1990 - 19-06-2021 09:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |