![]() |
Videobb zarabianie za oglądanie, wypłacalny!. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Videobb zarabianie za oglądanie, wypłacalny!. (/Temat-Videobb-zarabianie-za-ogladanie-wyplacalny-28830) |
Videobb zarabianie za oglądanie, wypłacalny!. - krzysiek5680 - 22-02-2011 21:50 Witam! Chciałem wam przedstawić nowy serwis, serwis ten to Videobb, jest on stworzony przez włascicieli fileserve o czym świadczy podobny wygląd strony. Ale do rzeczy: Wrzucamy na serwer plik(z kompa lub remote) jesli ktos obejrzy film my dostajemy kase, poniżej tabelka przedstawiajaca stawki za oglądanie wrzuconych przez nas plików. ![]() 10 000 to naprawdę mało gdyż dużo osób oglada. Polska jest niestety w 4 grupie ale najwiecej obejrzeń jest z 1 i 2 grupy. Główne zalety: 1.Możesz zarobić do $30 za 10.000 wyświetleń Twojego filmu. 2. Wypłacalny!(niżej dowód) 3. Otrzymasz 25% z zarobków Twoich poleconych! 4. Wypłaty co tydzień w poniedziałek. Minimum $20! 5. Możliwość remote uploadu 6. Możliwość wgrywania poprzez FTP 7. Przejrzysta strona 8. Dokładne statystyki Dowód wypłaty ![]() A oto mój refflink:http://www.videobb.c...?r=qyre7ul1xbis Nie będę go maskował bo nieukrywam że chodzi mi o to żeby zdobyć kilku poleconych.Jeśli chcesz, zarejestruj sie z mojego linka jesli nie to nieDołączona grafika Ale jesli sie zarejestrujesz z mojego linka i napiszesz mi wiadomośc na maila [email protected] ze swoim nickiem z videobb wyślę ci ciekawy sposób jak łatwo zarabiać na tym serwisie. P.S Można zarobić wiecej niż na zwykłym uploadzie plików! RE: Videobb zarabianie za oglądanie, wypłacalny!. - nothing - 22-02-2011 22:12 A to Polska w D ![]() ![]() Videobb zarabianie za oglądanie, wypłacalny!. - Hybrid1990 - 19-06-2021 09:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |