![]() |
Mega paczka z Coca Coli - 50 nagród! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wygrane Nagrody (/Forum-Wygrane-Nagrody-150) +--- Wątek: Mega paczka z Coca Coli - 50 nagród! (/Temat-Mega-paczka-z-Coca-Coli-50-nagrod-28793) |
Mega paczka z Coca Coli - 50 nagród! - Tech - 22-02-2011 14:45 Wczoraj na maila przyszła mi wiadomość o wysyłce paczki i dzisiaj miła niespodzianka - paczka już dotarła ![]() ![]() Unbox: [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=K0jkFqAm-I8[/my-youtube] Jestem chory tak, że wybaczcie, że bez głosu i troszkę chaotycznie robiony :-; Dodam, że nie są to wszystkie nagrody jakie wygrałem - czekam jeszcze na wodę toaletową Avon Signature, jakąś szminkę i konturówkę (nie dla mnie xd) oraz płytę DVD Jestem na tak. Może będzie więcej, zobaczymy ![]() Zdjęcia: Deska do krojenia: ![]() Termometr: ![]() Rozgałęziacz USB: ![]() Portfel na nadgarstek: ![]() Fartuch Kuchenny: ![]() Dmuchana poduszka: ![]() Fotel dmuchany: ![]() Płyta DVD Jestem na Tak: ![]() Gwizdek Coca-Cola: ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------- Piłka - od razu uprzedzę pytania - to nie jest ten sam model, który jest do wygrania w forumowym konkursie. ![]() ------------------------------------------------------------------- Kosmetyki z Avonu: Woda toaletowa Avon Signature, Woda toaletowa Slip Into, zestaw szminka i konturówka. Kosmetyki te wygrałem także na Coca-coli. Pierwsza woda jest dla mężczyzn to sobie zostawiłem (chociaż trochę dziwnie pachnie), no a resztę oddałem siostrze/mamie ![]() ![]() ![]() Kolejne nagrody: Płyta Life Re Designed Klubowe Granie - Sebestian Korsak: ![]() Oryginalny Portfel Coca-Cola (nudziło mi się, więc zrobiłem więcej fotek :D): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcie zawartości pudełka płyty (nie mogę edytować pierwszego postu): ![]() Minimyszka ze zwijanym kablem: ![]() Otwieracz do butelek: ![]() Perfumy Avon Urban Edge (męskie): ![]() Zegar na biurko z dwoma miejscami na zdjęcie: ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Minipiłka: ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Bidon do picia: ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Piórnik w stylu retro: ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Domino: ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Torba izotermiczna na 6 puszek: ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Plecak izotermiczny: ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Podkoszulek Coca-Cola Zero: ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------- Samochodzik Zielony: ![]() Pozostałe nagrody. Wygrywane były w różnym czasie, robiłem zdjęcia, ale jakoś nie chciało mi się wrzucić na forum. Dzisiaj się wreszcie zebrałem : P Komplet samochodzików 1938r: czerwony, zielony i żółty: ![]() ---------------------------------------------------------- Breloczek retro: ![]() ---------------------------------------------------------- Długopis Renzo: ![]() ---------------------------------------------------------- Feel Free etui na telefon: ![]() ---------------------------------------------------------- Świeczka o zapachu cynamonu: ![]() ---------------------------------------------------------- Zestaw notesów na lodówkę + magnes na lodówkę: ![]() ---------------------------------------------------------- Czapka wojskowa: ![]() ---------------------------------------------------------- Zegarek Slap Watch (ok. 140zł): ![]() ---------------------------------------------------------- The Sims™ 3 Zwierzaki - dodatek w postaci kodu Origin - sprzedany na allegro ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- Jazda gokartem (katalogmarzen.pl), bon do wykorzystania w Krakowie - jeszcze nie zrealizowałem, jakby ktoś był zainteresowany, proszę napisać ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- Kubek termiczny (w drodze): ![]() Nagrody za bony do sklepu tagomago (łącznie dopłaciłem jakieś 30/40zł, resztę pokrywały bony). Łączna wartość 600+ PLN ![]() ---------------------------------------------------------- Lacoste - Essential woda toaletowa spray 125ml: ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- Bruno Banani - Magic Man woda po goleniu flakon 50ml Bruno Banani - Magic Man dezodorant spray 75ml ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- Paco Rabanne - 1 Million dezodorant spray 150ml Diesel Plus Feminine woda toaletowa spray 75ml ![]() ---------------------------------------------------------- Elizabeth Arden - 5th Avenue woda perfumowana spray 75ml Jaguar - For Men woda toaletowa spray 100ml ![]() ---------------------------------------------------------- ![]() ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- Zakrętki użyte do wpisywania kodów: ![]() ![]() Nigdy nie liczyłem, ale trochę ich było ;> ---------------------------------------------------------- Ogólnie nie jest źle, biorąc pod uwagę to, że na stronie zarejestrowałem się tylko po to by wygrać fotel dmuchany + kubek termiczny. Fotel wygrałem jako jedną z pierwszych rzeczy, a kubek pozostawał "niuchwytny", aż do teraz gdy wrzucili go do nagród za punkty (na licytacji nigdy nie miałbym szans ze względu na olbrzymią ilość punktów) ![]() No to chyba będzie na tyle, gdyż: ![]() Program "wygraj z czasem" został zakończony, więc co najwyżej wymienię pozostałą część punktów na jakąś drobną nagrodę :) RE: Mega paczka z Coca Coli - 7 przedmiotów (jak na razie ;p) - rajmek126p - 22-02-2011 14:48 fajny dywan.heh zarcik graty bo fajna paka ![]() RE: Mega paczka z Coca Coli - 7 przedmiotów (jak na razie ;p) - Coristo - 22-02-2011 14:50 Ładna paka.Gratki ![]() RE: Mega paczka z Coca Coli - 7 przedmiotów (jak na razie ;p) - Admin - 22-02-2011 14:51 faktycznie mega paczucha ![]() ![]() RE: Mega paczka z Coca Coli - 7 przedmiotów (jak na razie ;p) - Czarny767 - 22-02-2011 14:52 Taki fotel chciałbym mieć , mhmmmm ... Gratuluję ! RE: Mega paczka z Coca Coli - 7 przedmiotów (jak na razie ;p) - Boonys - 22-02-2011 14:59 No,no,ładnie tech. Graty,bo ładna paczka. Tak w ogóle to też się w to zaczynam bawić,więc jak ktoś ma kod,to poproszę do mnie ![]() RE: Mega paczka z Coca Coli - 7 przedmiotów (jak na razie ;p) - DonHoracy - 22-02-2011 15:05 Bardzo fajna paczuszka, najlepsza decha do krojenia ![]() Gratki ![]() RE: Mega paczka z Coca Coli - 7 przedmiotów (jak na razie ;p) - zioomek65 - 22-02-2011 18:41 No nice też mam termometr i poduszkę a fotel w drodze. Jednak nie ma już tej deseczki ![]() RE: Mega paczka z Coca Coli - 7 przedmiotów (jak na razie ;p) - Leopard - 22-02-2011 19:22 Nice ![]() ![]() PS. Muzyka rox ![]() RE: Mega paczka z Coca Coli - 7 przedmiotów (jak na razie ;p) - nothing - 22-02-2011 19:39 Fajny Fotel ![]() |