[Rozwiązane]Pyanie do właścicieli skryptu do LRC i ER - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Pyanie do właścicieli skryptu do LRC i ER (/Temat-Rozwiazane-Pyanie-do-wlascicieli-skryptu-do-LRC-i-ER-28746) |
[Rozwiązane]Pyanie do właścicieli skryptu do LRC i ER - Vesperus - 21-02-2011 19:58 Posiadam skrypt do LRC i do ER PRO wypełniający kapczę jednak oba te skrypty niczym się nie różnią. Niestety w LRC wszystko jest ok ale w ER kiedy zrobię np 20kapcz to skrypt wpisuje mi tylko 4 nieraz 5 ale zawsze bardzo mało, nie ma żadnych zależności między skryptami jakie wybiera. Moze istnieje specjalny skrypt do ER PRO więc jeśli ktoś jest w posiadaniu obu to czy może mi powiedzieć czy one się czymś różnią i czy działają wam poprawnie ? RE: Pyanie do właścicieli skryptu do LRC i ER - Driver - 21-02-2011 20:08 mi dziala poprawnie LRC PRO , natomiast ER PRO tnie mi sie i nie zawsze poprawnie wpisuje dane I pozatym wole LRC [Rozwiązane]Pyanie do właścicieli skryptu do LRC i ER - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |