wesolutki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: wesolutki (/Temat-wesolutki-28692) Strony: 1 2 |
wesolutki - wesolutki - 20-02-2011 23:35 Dawałeś mi kiedyś dane do konta lockerz abym wygrał aukcje? Pożyczałeś mi pieniądze? Masz u mnie serwer lub konto na serwerze? A może jeszcze w innej sytuacji byłem uczciwy? Napisz tutaj, napewno pomoże mi to w przyszłości. Dzięki RE: wesolutki - Driver - 20-02-2011 23:37 POZYTYW Zakupiłem coś od tego Usera.Wszystko sprawnie i szybko.Polecam RE: wesolutki - DonHoracy - 20-02-2011 23:37 To oszust! Miał uploudować z konta zarejestrowanego przez mojego refa i do dzisiaj nawet jednego pobrania nie było, gg nie odpowiada. To skandal! Nie ufajcie mu! RE: wesolutki - wesolutki - 20-02-2011 23:38 Proszę moderacje o usunięcie powyższego posta... Według mnie ten temat nie jest do żartów. RE: wesolutki - DonHoracy - 20-02-2011 23:39 (20-02-2011 23:38)wesolutki napisał(a): Proszę moderacje o usunięcie powyższego posta... Według mnie ten temat nie jest do żartów. Ja nie żartuję, mówię całkiem poważnie. Chcesz screena dla odświeżenia pamięci? RE: wesolutki - wesolutki - 20-02-2011 23:41 Napisałem, że za pomoc zostane Twoim refem. Ref nie równa się przymusowi uploadu prawda? Oczywiście refem zostałem. A to, że nie zarabiam... cóż nie każdy ma talent do uploadingu. RE: wesolutki - DonHoracy - 20-02-2011 23:46 (20-02-2011 23:41)wesolutki napisał(a): Napisałem, że za pomoc zostane Twoim refem. Ref nie równa się przymusowi uploadu prawda? Że tak zacytuję archiwum: "i mam nadzieje ze dla ciebie cos zarobie " Do dzisiaj na koncie zerowa aktywność, nawet jeden plik nie wrzucony więc bardzo słabo się postarałeś. Nie chce mi się rozgrzebywać reszty rozmowy. W tym momencie sam ostrzegasz ludzi przed sobą bo łapiesz każdego za słowo żeby tylko się wymigać od umowy RE: wesolutki - wesolutki - 21-02-2011 00:04 A więc jak każdy widzi, nic oprócz refa temu userowi nie obiecywałem. Refem zostałem i na tym koniec naszej współpracy. Mieć nadzieję a obiecać lub UMAWIAĆ SIĘ to 2 różne rzeczy, a różnią się właśnie tym, że pisząc "mam nadzieję" nie muszę dla Ciebie NIC zarabiać RE: wesolutki - DDK - 21-02-2011 00:24 Robiłem z nim interesy. 100% pozytyw. Polecam gościa ; ) RE: wesolutki - DonHoracy - 21-02-2011 07:04 (21-02-2011 00:04)wesolutki napisał(a): A więc jak każdy widzi, nic oprócz refa temu userowi nie obiecywałem. Refem zostałem i na tym koniec naszej współpracy. Mieć nadzieję a obiecać lub UMAWIAĆ SIĘ to 2 różne rzeczy, a różnią się właśnie tym, że pisząc "mam nadzieję" nie muszę dla Ciebie NIC zarabiać Kłamca jesteś i tyle Teraz próbujesz się wyłgać. Może jakieś captche czy inne bajery sprzedajesz bez problemów ale jeśli chodzi o "wymianę" to radze się zastanowić 5 razy nad tym co mu zaproponujecie NIE POLECAM i to tyle w tym temacie. |