Sprawa z brakiem dostępu na SHOPowy Restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Sprawa z brakiem dostępu na SHOPowy Restock (/Temat-Sprawa-z-brakiem-dostepu-na-SHOPowy-Restock-28554) |
Sprawa z brakiem dostępu na SHOPowy Restock - BartuS - 19-02-2011 08:59 No więc jednak usnąłem, nie kampiłem 2. Dziś wchodzę na maila a tu niespodzianka: Cytat: A więc jasno widac, że moje konto nie zostało dopisane do listy uczestników, i wzamian za to dostałem darmowy wstęp na kolejny shopowy restock ! Ale to nie koniec niespodzianek. Dostałem "Gift Carda" od lockerz na 1000 PTZ do wykorzystania TUTAJ. Jestem bardzo zadowolony, kampimyyy na następny shopowy RE: Sprawa z brakiem dostępu na SHOPowy Restock - Monster - 19-02-2011 10:52 Ja też usnołem, ale takiego emaila nie dostałem. A więc przepadł ten restock ? RE: Sprawa z brakiem dostępu na SHOPowy Restock - Kosto12 - 19-02-2011 10:57 A ten kod do czego mozesz wykorzystac? Na co wydac? RE: Sprawa z brakiem dostępu na SHOPowy Restock - cinexik - 19-02-2011 11:05 A ja nie przysnąłem, czekałem cierpliwie, a tu SRU, dostępu nie miałem. z jakiego maila dostałeś ten mail? RE: Sprawa z brakiem dostępu na SHOPowy Restock - BartuS - 19-02-2011 11:12 @cinexik, z jakiegoś dziwnego: [email protected] Jak najbardziej lockerzowy @Kosto12, okrągłe 1000PTZ dostałem za kod. RE: Sprawa z brakiem dostępu na SHOPowy Restock - Nayare - 19-02-2011 11:26 To prawda, dodatkowo macie wstep na nastepny shopowy... za free, ja ofc kupilem tapetke srebrna i problemu z wejsciem nie mialem, ale oczywiscie musiala byc jakas aawaria w tpsa akurat na restock i jechalem na iplusie. Koszulka jest RE: Sprawa z brakiem dostępu na SHOPowy Restock - Daminn - 19-02-2011 12:18 Taki sam email. Wolałbym już dostęp do dzisiejszego niż jakieś 1000Ptz. RE: Sprawa z brakiem dostępu na SHOPowy Restock - BartuS - 19-02-2011 12:20 @up, ale masz dostęp do następnego shopowego za free |