Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2) +--- Wątek: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! (/Temat-Zarabiam-com-Wlasny-dedyk-przerwa-w-dzialaniu-nowosci-28538) |
Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - Admin - 18-02-2011 22:25 Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości !
Witam serdecznie po 30 godzinnej przerwie, Na początku chciałbym podziękować kilkudziesięciu osobom, które przez ten czas pisały prywatne wiadomości lub maile z zapytaniami, kiedy wrócimy do sieci - mimo, że nie każdemu mogłem odpowiedzieć (maili naprawdę było multum, a czas poświęcałem głównie na próbach regeneracje serwera) to doceniam Wasze zainteresowanie Ale do rzeczy, zapewne wielu z Was sobie zadaje pytanie co się tak naprawdę stało (wbrew pozorom plotki głoszące, że Dominator z Bartusiem włamali się używając atari, to kłamstwo). Jak dobrze wiecie na serwerze zdarzały się crashe, głównie przez syf jaki Fensz trzymał na swoim dedyku. Po ostatnim upadku stwierdziłem, że to nie ma już dłużej sensu, nie chce w tak młodym wieku osiwieć, dlatego też ponownie zainwestowałem w Nasze społeczeństwo (nigdy nie odpuszczę) zakupując dedyka, który jest w 100% tylko i wyłącznie Nasz, teraz w razie ewentualnych problemów będę miał bezpośredni kontakt z dostawcami, koniec z pośrednikami. Chłopaki na shoutboxie czy Tsie zauważyli poprawę w szybkości ładowania stron. Na forum została przywrócona baza z 3 dni przed crashem, przez co część Waszych tematów, postów, zdjęć w galerii bezpowrotnie zniknęła, dlatego też zalecam ponowny upload Waszych wygranych zdjęć(skasowałem ich trochę więcej niż z 3 dni - nie miałem backupa wszystkich zdjęć). Wesolutki wyłożył mi małe korepetycje w zakresie korzystania z shella czy dedyka za co mu z tego miejsca dziękuje - głównie za przekazaną wiedzę. Niestety a może "stety" Nasz serwer TS3 został zainstalowany na nowo - Jest w tym plus i minus. Plusem jest fakt że obecnie posiadam Query admina, który pozwoli wprowadzić wiele świetnych funkcjonalności, podczas instalacji wcześniejszego tsa nie przywiązałem do tego wagi i nie zapisałem danych. Minusem jest utrata wszystkich kanałów - dlatego też zostanie stworzony specjalny temat w dziale "sprawy, pomysły, zmiany dotyczące zarabiam.com" gdzie użytkownicy, którzy już taki kanał mieli - będą mogli się o niego upomnieć (to akurat będzie łatwe do zweryfikowania). Teraz coś z plusów (chociaż fakt zmiany serwera jest zdecydowanie jednym z nich) - nowy layout jest już gotowy i praktycznie gotowy do użycia - zostaną wprowadzone ostateczne niewielkie zmiany w czcionce czy sidebarze. Shop zarabiam.com, który zastąpi niezręczne pisanie w dziale "FG" również jest gotowy do użycia i na dniach zostanie aktywowany, tak samo jak nowy zautomatyzowany system odznaczeń ! Krótko mówiąc, wróciliśmy i ruszamy z pełną parą Zacytuje internetową gwiazdę z której wezmę przykład: "nie ma op alania się !" Serdecznie Was pozdrawiam ! Wracajmy do tego co robimy najlepiej - Zarabiamy w sieci ! RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - wesolutki - 18-02-2011 22:28 No to się rozumie RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - ambrell - 18-02-2011 22:28 w końcuuuuu;D Nudno było bez forum RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - BartuS - 18-02-2011 22:29 No my siedzieliśmy nocami zeby wbić do panelu admina, ale jednak nie udało nam się ostatecznie zhakowac forum (dziękujcie Bananowi, bo ma dobre hasło ;s) RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - Zythus - 18-02-2011 22:29 Aha. cool/ RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - DDK - 18-02-2011 22:32 Jazda ! Forum za***ala tylko świst ! Pro elo mistrzowsko. Nowy lay bedzie pro elo wyje...ekstra fajny. Musze łopatę "chycić" i skończyć tą ciężką pracę fizyczną. Mistrzowsko Banan. Oby tak dalej Zacytuję to co już mowiłem na TS, albowiem "Przez brak dostępu do forum to nawet wyszedłem na dłużej z domu" xDD RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - Satan - 18-02-2011 22:33 Fak ! Myślałem że bez tego forum padnę o_0 Jestem uzależniony od Zarabiam.Com. A ty ? RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - simon002 - 18-02-2011 22:34 nie ma co! Dobra robota. Od razu widać, że stronka lepiej śmiga RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - xPietrek - 18-02-2011 22:35 Dobrze Może zaprezentujesz nowy sprzęt? RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - MotorniczyTramwaju - 18-02-2011 22:45 Jeszcze raz taki numer i normalnie chyba zacznę się coraz więcej uczyć bo nie mam co robić na zarabiam.com! :O Mam nadzieję, że wszystko będzie all right (chyba już 3 raz hehe) |