![]() |
Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2) +--- Wątek: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! (/Temat-Zarabiam-com-Wlasny-dedyk-przerwa-w-dzialaniu-nowosci-28538) |
Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - Admin - 18-02-2011 22:25 Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości !
Witam serdecznie po 30 godzinnej przerwie, ![]() Na początku chciałbym podziękować kilkudziesięciu osobom, które przez ten czas pisały prywatne wiadomości lub maile z zapytaniami, kiedy wrócimy do sieci - mimo, że nie każdemu mogłem odpowiedzieć (maili naprawdę było multum, a czas poświęcałem głównie na próbach regeneracje serwera) to doceniam Wasze zainteresowanie ![]() Ale do rzeczy, zapewne wielu z Was sobie zadaje pytanie co się tak naprawdę stało (wbrew pozorom plotki głoszące, że Dominator z Bartusiem włamali się używając atari, to kłamstwo). ![]() Jak dobrze wiecie na serwerze zdarzały się crashe, głównie przez syf jaki Fensz trzymał na swoim dedyku. Po ostatnim upadku stwierdziłem, że to nie ma już dłużej sensu, nie chce w tak młodym wieku osiwieć, dlatego też ponownie zainwestowałem w Nasze społeczeństwo (nigdy nie odpuszczę ![]() Niestety a może "stety" Nasz serwer TS3 został zainstalowany na nowo - Jest w tym plus i minus. Plusem jest fakt że obecnie posiadam Query admina, który pozwoli wprowadzić wiele świetnych funkcjonalności, podczas instalacji wcześniejszego tsa nie przywiązałem do tego wagi i nie zapisałem danych. Minusem jest utrata wszystkich kanałów - dlatego też zostanie stworzony specjalny temat w dziale "sprawy, pomysły, zmiany dotyczące zarabiam.com" gdzie użytkownicy, którzy już taki kanał mieli - będą mogli się o niego upomnieć (to akurat będzie łatwe do zweryfikowania). Teraz coś z plusów (chociaż fakt zmiany serwera jest zdecydowanie jednym z nich) - nowy layout jest już gotowy i praktycznie gotowy do użycia - zostaną wprowadzone ostateczne niewielkie zmiany w czcionce czy sidebarze. Shop zarabiam.com, który zastąpi niezręczne pisanie w dziale "FG" również jest gotowy do użycia i na dniach zostanie aktywowany, tak samo jak nowy zautomatyzowany system odznaczeń ! Krótko mówiąc, wróciliśmy i ruszamy z pełną parą ![]() Zacytuje internetową gwiazdę z której wezmę przykład: "nie ma op ![]() ![]() ![]() Serdecznie Was pozdrawiam ! Wracajmy do tego co robimy najlepiej - Zarabiamy w sieci ! RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - wesolutki - 18-02-2011 22:28 No to się rozumie ![]() RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - ambrell - 18-02-2011 22:28 w końcuuuuu;D Nudno było bez forum ![]() RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - BartuS - 18-02-2011 22:29 No my siedzieliśmy nocami zeby wbić do panelu admina, ale jednak nie udało nam się ostatecznie zhakowac forum (dziękujcie Bananowi, bo ma dobre hasło ;s) RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - Zythus - 18-02-2011 22:29 Aha. cool/ RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - DDK - 18-02-2011 22:32 Jazda ! Forum za***ala tylko świst ! Pro elo mistrzowsko. Nowy lay bedzie pro elo wyje...ekstra fajny. Musze łopatę "chycić" i skończyć tą ciężką pracę fizyczną. Mistrzowsko Banan. Oby tak dalej ![]() Zacytuję to co już mowiłem na TS, albowiem "Przez brak dostępu do forum to nawet wyszedłem na dłużej z domu" xDD RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - Satan - 18-02-2011 22:33 Fak ! Myślałem że bez tego forum padnę o_0 Jestem uzależniony od Zarabiam.Com. A ty ? ![]() RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - simon002 - 18-02-2011 22:34 nie ma co! Dobra robota. Od razu widać, że stronka lepiej śmiga ![]() RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - xPietrek - 18-02-2011 22:35 Dobrze ![]() RE: Zarabiam.com - Własny dedyk, przerwa w działaniu, nowości ! - MotorniczyTramwaju - 18-02-2011 22:45 Jeszcze raz taki numer i normalnie chyba zacznę się coraz więcej uczyć bo nie mam co robić na zarabiam.com! :O Mam nadzieję, że wszystko będzie all right ![]() |