Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! (/Temat-Rozmowa-z-agentem-celnym-Jest-szansa-odzyskania-kasy-28504) Strony: 1 2 |
Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - adik0070 - 18-02-2011 17:47 Jak wiecie rozmawiałem z celnikiem i powiedział, że jest możliwość skorygowania nałożonego cła/vatu na nasze paczki. Wszystko za sprawą braku kosztu przesyłki na fakturze od Lockerz. Od razu po rozmowie napisałem do Lockerz w sprawie ponownego wystawienia faktury i przesłania mi jej mailem lub listem. Oto odpowiedź jaką dostałem od Kathy: Cytat:Hey Adrian- Zatem czekamy ; ] RE: Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - Xanthi - 18-02-2011 18:44 Nie sądzę żeby coś z tym zrobili, ale powodzenia RE: Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - cinexik - 18-02-2011 18:49 czyli mamy rozwiązanie aby więcej nie płacić podatku i VATu za paczki od lockerz? RE: Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - adik0070 - 18-02-2011 19:10 Zobaczymy czy przyślą fakturę, jak przyślą to piszemy do nich 'masowego' maila o dołączanie takiej faktury do każdej paczki. @cinexik Całkowicie nie, to tylko zmniejszy VAT o jakieś 50-60zł, a może i więcej RE: Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - cinexik - 18-02-2011 19:45 oo super napisz jak dostaniesz odp. może bedzie rewolucja ;] RE: Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - DJAd1 - 19-02-2011 18:34 Cinexik bo oni nie mają na naszych paczkach od lockerz kwoty transportu a nasz urząd celny do każdej takiej paczki dolicza sobie właśnie 100$ niby za transport RE: Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - MotorniczyTramwaju - 20-02-2011 17:48 Wszystko chore :/ No ale nadzieja umiera ostatnia... RE: Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - Leopard - 20-02-2011 23:19 Pewnie nie wypali, no ale warto próbować ;]. RE: Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - DonHoracy - 20-02-2011 23:28 Oczywiście, że to nie wypali bo nasza ukochana lodziara Kathy odeśle tą sprawę do kogoś innego a potem po miesiącu dostaniemy maila z automatu jak zresetować hasło do konta. RE: Rozmowa z agentem celnym. Jest szansa odzyskania kasy! - DDK - 21-02-2011 00:26 Warto spróbować Reput leci za robotę. |