[Rozwiązane]Multi-fake konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Multi-fake konta (/Temat-Rozwiazane-Multi-fake-konta-2844) |
[Rozwiązane]Multi-fake konta - Karakan - 07-03-2010 00:20 Witam. Mam takie pytanie. Otóż fejkowałem około 15 zaproszeń żeby dostać się na Z-list, ale chcę zacząć od nowa bo widze, że jednak na jedno IP to napewno nie przejdzie. Problem w tym, że nie wiem, czy gdy zalozylem juz 15 kont na jednym IP to moge zalozyc od nowa, jeszcze jedno, legalne konto tym razem ? ... Z góry dzieki za odp. Patrzylem w wyszukiwarce takiego problemu nie znalazlem RE: Multi-fake konta - szulakaluble - 07-03-2010 01:07 To słabo patrzyles bo pełno takich tematów. Wystarczy samemu sie przyznac wysyłajac maila do nich i wtedy pewnie odejma ci polowe punktow i dalej bedziesz mogl sie bawic. [Rozwiązane][Rozwiązane]Multi-fake konta - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |